POE Legion League 8/6

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
次次都將啲實物野轉做points
時間最緊要
官方統計玩家有一半時間留喺hideout
https://poemap.live/
前期呢度搵人換map 邊打邊等
唔駛上Poe.trade密十鳩幾條友
我自己習慣就開完圖後
t11-14都係alc and go
roll到唔要mod就賣 洗mod仲貴
同慳chisel錢
都係等6月7前大家再討論下
渣架。。。t shirt拎黎相認架
下次再見到佢就等佢舉緊鐵個陣播跌EX個把聲

好過goldrim
+2 減COST 開局來講好似好用過白袍
呢個12lv開始用arc升
想問下新手一開始玩咩build好
stash又減價啦 有興趣快D入手
現時版本最易玩既都係winter orb / bane / soulrend 呢幾招
新手未係太熟隻GAME既機制 索性中意邊招上網抄BUILD實際D
thanks
咁我上網查下winter orb點玩
見可以做自走炮
但係Winter orb玩多一星期就冇得玩
要試就快 3.7nerf鳩硬
3.7有冇人melee起手
巳經準備好6月7爆肝
以前2.幾開始季季都5點起身 有時通頂直落開leauge
但對呢2季熱情愈黎愈少, 無乜動力玩咁content愈黎愈多有d煩
不過都會試下新野可能都係玩2隻人算
又要做清泉
3.5幾好
3.6真係差
我玩2個月連隻end game boss都未打過
見有競賽又去抄另一隻soulrend
開始摸熟個系統終於無死咁多次
不過競賽d舊聯盟嘢好似好多 想正常推下主線都俾d怪擋住晒
仲要對新手嚟講都唔易應付

同埋想問下而家去到打map
d裝係咪要去改前後綴先有得打
唔知點換d好d既裝打上去
抄build好多時人地都係講最後嗰件
我都有LEE個問題
上網睇親都係FINAL STAGE咁濟
無咩人提點過度
搞到好難玩
其實有冇公會/GROUP可以傾下
agree
好難一下答晒 個個build唔同
有啲可能好快成左型之後勁裝只係血再多啲 行得快啲
有啲例如trickster winder orb end game同中間可以好大分別
由cold dmg->convert fire->一堆elemental dmg as extra chaos dam 再加高ev es 已經係兩個世界
Flahsback的確易死好多
唔駛太認真玩
Soulrend+bane計
我自己就白袍-》queen of the forest->perfect form
武器就前期雙持wand
要spell damage/increased damage over time
之後轉+4弓
防具都係高血高抗加下傷咁再慢慢換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞