POE Legion League 8/6

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
你隻SST玩成點
岩岩先a6 幾高傷 黃怪都可以一下秒
唯一缺點係aiming問題
同幾個friend玩咗幾季國際服,想搵香港人一齊玩/交流下,有冇公會收留我地?
我3.5件戒指衣連續搵左三個人代連都連唔到 去到第四個先得
依度起碼去左五六千fuse
100埋?
無,唔升了
受傷時施放同不朽個機制其實點?
2粒都1級就夠?
打同階/下一階既圖果陣就咁alc就打?
定係會整到20Q/corrupt/用埋紅門碎?
容易拎endurance charge先用Immortal call
可以長駐15000armor就molten shell
唔係就用steelskin
解completion就
t1-5 transmutation+augmentation
t6-10 alc
t11 alc+vaal
chisel frag留返t15/16用
monster pack size 25-29先corrupt
我自己就t15以下都係alc
THX
我打到T10開始每張圖都20Q,睇黎浪費左唔少
有冇人覺得礦好似冇左神殿果啲?我掘到150層都係見過一次
Ps4點download poe 吖
推圖推到T13,感覺好炆水,一個唔覺意就會死
ring amulet 高血 物點傷 補抗同智 攻速
化石頭 高血抗
深淵腰 落jewel 血點傷攻速
鞋 高血抗跑速
手 Spiked Gloves 點傷攻速高血抗
全部都大路野

Flesh and stone可以連maim增傷
你全部gem 20lv左唔上20q其實差好遠
同埋slayer唔行leeching果條不如唔好玩
其他留比其他巴打指點
用左+3弓之後ED傷害差勁撚多
本身帳面持續傷害11萬>27萬
我就係唔行leeching果個
20%速 + 50%aoe + 8% basic critical
轉得好爽
普通手套完美屬好難搵/貴,spiked gloves唔敢諗自己整難唔難
化石頭姐係咩
Amulet 貪呢條加range,定係唔應該將range睇得咁重?
建議點雙躲
唔想點多4點法躲都起碼要前面果粒
比我會洗走野蠻人出路果4點血
血再多無其他防禦機制都只係肉靶

身上串受傷施>延長>鋼鐵皮膚(點雙躲無一半護甲轉用鋼皮)>脆弱 /虛弱/時空鎖鍊
呢串lv 唔洗高
戰旗唔係只係可以咩一支咩<呢個我唔sure
我5連slayer 都打到上去T16
你6連肯定仲高傷過我
防禦機制搞好d 分分鍾T18

+1range依家工藝都好似有
儘量搵有血有暴有物點傷既
手套唔難點,精髓:暴率/攻速/物點/生命 全部都可以點落去

腰帶要換深淵
1.唔好用pulverise 連impale
2.forceful skewering
brinkmanship
swift skewering
life and mana leech 1點就夠
洗走拎去點血先
你左上堆node都怪怪地 執執佢
3.hit chance唔夠100%
唔好開herald of purity 轉precision 得就開埋pride
最好買粒2lv enlighten
4.你條amulet要點brutal ferveor先用到
唔係開blood rage永遠唔會滿血
5.試下endless hunger 好過impact

太低傷 要換武 戒指 腰
深淵腰要rare定unique果條?
今季係味d herald mtx收晒皮
無左d屍爆effect真係差好遠
如果預每把武器50C既話,可以買到幾多攻速同pDPS既foil
+meelee range係咩意思 係咪即係屁如用雙重打擊 退後一步都打到?
攻擊半徑大左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞