POE Legion League 8/6

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
其實trade marco 你地有冇setting會改
特別係新league可能冇乜裝做參考 d靚stat rare裝都估價估幾c 甚至係0.幾c都有
Trade macro 估價真係唔好信
你用佢個search function可以上網睇類似裝人地賣幾多之後自己set價
T2 成日死既你有冇full resis? Fire cold 同lightning resis 一定要75以上
而加FULL左好好多 同埋有時禁唔切水

T幾開始既圖 要點金?
reset會比較好,直接等elder respawn係紅map到,白圖打到紅圖太晒時間同daily
痴線, 原來ps4的物價高十幾廿倍
pc版賣緊1c的野, ps4版賣緊>20c
白字6l的賣3,4c
估價我返去研究下先
30%speed
80hp
40%fire
賣到15c算賺定蝕
我覺得ED強既地方在於配Contagion可以大範圍清怪
你清得愈快 你生存機會就愈高 因為D怪冇機會打到你
Bane食到曬天賦點出黎既傷害 用黎增傷連despair落詛咒
我用allelopathy手套黎拎blight 5L 加Wither連去圖騰 打王快好多
打圖方面 今季D圖好易出 我習慣會儲8-10張下一階既圖就開始打
咁樣唔易斷圖同埋快D上到高T
圖係打唔曬 不停咁打低T圖只會令你卡係原地
最平果啲好多時都係賣左
加上近排trading 個api好大delay
蝕蝕地
如果上到工藝加多條抗應該賣到30-40c
如果上唔到20幾c應該都賣到
另一對三抗40%標5c都賣唔出
睇來speed同HP先值錢
係 抗可以係其他地方拎齊 但跑速得鞋有 而血係每個部位必要
不過呢隻game 運氣好既 賺錢最快既方法係連6l
我呢季連左3件6l 扣埋收連結石既成本 賺左10幾e
自從3.2 1fus6L咗件shavronne 黑到依家...
之前3千fus都連唔撚到件inpulsa
屌你老母今季我28%件甲都用左2000fuse先連到
黑到
運氣好就直接出鏡
我對上兩件6L都要1700同1500幾fusing
出鏡又真係難左d
我今季打怪出左4粒ex都算唔錯
呢個league易出好多
上個league玩勁耐先20粒
呢個league未90巳經5粒
係咪要用美國psn個使用者先可以課金
用緊本身香港果個升
遲啲課又要再升過就gg
呢個基本啦
想用明朝的劍斬清朝的官?
買完貴過香港樓價既HH,解完36,開始覺得悶
算啦 玩左一季先
Firm轉ps4玩先再算
好屠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞