殺神John Wick 3

1001 回覆
210 Like 9 Dislike
比狗咬春袋果下
HI
丐幫幫主佢個指控幾正確,John Wick冇犯規,但對方用High Table壓佢,仲惡過共產黨
16號晚睇咗,
最開心係咁睇應該有第四集啦
由頭打到尾咁濟,都係咁正,近乎冇冷場,
不過唔知係西片動作通病定keanu真係年紀大咗,
好多對打動作其實睇到係唔夠力度,依個真係有啲可惜。
不過最初睇JohnWick都係為咗睇佢揸槍,揸槍啲手勢動作好J好多
其實對John嚟講最大嘅因果並唔係隻狗,而係為紀念佢亡妻,而呢段因果已經喺第一集就了結咗。
而第二集,乃至第三集中最大嘅因果,就係John「曾為亡妻而戰」,而要面對更多嘅戰鬥。

John曾經退出,但Losef逼到John出過一次手,而Santino就係Winston第一集中所講過 "You got out once, you dip so much as a pinky back into this pond...you may well find something reaches out and drags you back into its depths."嘅體現,如今John就要面對佢昔日種下嘅因所結出嘅果
根本係黑社會,有家法同時又講義氣。但係John Wick打破左規距,之後有條撚樣走出黎話家法家法,抄人全家肯定反佢。
Winston好撚賤
果班壽司學徒 唔圍鳩人就垃圾到
仲有發現到班友一拎刀就唔夠打
最尾算係放生左john
邊位手足帶阿嫲睇John wick 呀
全程問劇情
條八婆好撚煩
等下集清算佢
上集最尾winston唔係俾左個marker john咩?
今集係圖書館又拎多個,咁仲有個未用?
講真 咪繼續打同保住john囉 講到自己=成個紐約 加上有john洗怕個high table 根本就借john自保
係,橫掂都三級,最好加甜執佢一劑,咁撚鳩柒串
有求於人先用marker

圖書館個marker 係Sophia 欠John wick
動作真係唔多掂 前段都還好 john打到後面真係無哂氣咁 啲動作又慢又無力 完全唔覺會打得贏人
我呢場都好多老人家,唔嘈,有幾個走既時候講:呢套打得似舊時港產片,幾好呀

老B: 好似咩咩大俠咁,好懷念呀
拍左十幾個鐘,仲要車輪戰,唔易架
頭兩集都係妹架啦
只係今集打近戰boss 多咗近戰鏡頭
阿嫲係咁問點解
做到尾聲 mr wick 返到continental 見winston
先問個八婆係乜水
講緊adjucator定sophia adjucator個演員真人係 'non-binary'
不過話說講左阿薩辛派,出幾個同Assassin’s Creed主角差唔多級數既潛行近戰,會正好多
你咁憎佢,證明呢個冷面判官做得好
Adjucator for sure
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞