殺神John Wick 3

1001 回覆
210 Like 9 Dislike
係好值得睇

拿endgame去比較
我都係覺得John wick 3爽d

因為大家都以為chapter 3係收尾
點知唔係 居然再有伏筆玩延續

仲有套戲係lionsgate出
細公司大家更加應該入場支持票房
後生幾靚仔下
唔係我按

無人會咁得閑同痴線會自動like自己
無哂頭髮唔似鬼佬
又要等john wick 4
無限報仇
個人覺得呢兩個位都唔係差
話自己係手fans更加突顯John喺殺手界嘅地位
仲有個位我覺得幾好笑
John同一件裝甲兵跌入水池搏鬥
但個裝甲兵唔知到水嘅阻力唔足以令佢把MP5射得夠遠打得中John
最尾俾John慢慢埋身連啪三槍

喺戲院笑咗出嚟
John今次係第二次靠物理學知識取勝(對上一次係Chapter 2用鏡像反射Fake咗隻卒開槍暴露自己位置)
開拍到上映又要等至少兩年
但故事入面可能只係過幾日

等待好辛苦啊
同意,光頭㗎仔個格同JW好大反差佢地做拍檔會幾有趣。
如果今集寫John放過佢冇死下集出嚟痴住John,要幫佢,成個痴漢fan咁,John又唔情願咁被迫同佢拍係過癮噪
我覺得騎馬戰好睇精彩到痴線
前段就好精彩,沙漠同結尾都拖長咗d, 估唔到丐幫咁易比忍者打贏,下集點反擊呀?仲有真係唔明酒店老闆係咪衰人
啱!值得支持
所以今集點差都會睇埋下集
其實呢類片加咁多笑位唔太適合
明明成套野好認真沉重
笑點反而有d離題咁
你當好似大型企業咁
High Table係最高管理層
Continental係對外門面之一,係一個部門,而Winston嘅身份係Manager,係Continental嘅主管,但under the Table
呢幕好睇
再連住落返水池執槍射柒光頭佬 爽
完全表達到殺神同痴漢既分野
同埋有冇人睇到俾霰彈打中頭啲裝甲兵真係會冇咗半個頭
睇到 好撚正
認真問
判官殺唔殺得
一開波好型咁重新砌過把左輪
但係開得一槍
High table係董事會
Continental係分行門市
Winston同Sofia係分行經理
呢幕都笑左
唔知係咪又會話想表達佢砌槍慢左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞