殺神John Wick 3

1001 回覆
210 Like 9 Dislike
酒店啲殺手員工做撚哂炮灰 有重型槍械唔拎拎手槍
仆街中伏
Pistol vs swat = 送死
仲要著西裝 但唔係John 果件
其實Neo真係好搞笑,比人劈7刀都咁多野講
本身諗住jw3就完 點知佢鋪jw4
原本仲以為john會夾埋想反high table既人一齊反high table
丐幫大佬比日本佬砍完 winston要讓位 個個就有理由同盟反抗 點知係jw4先係

用完筆用書 今集好多打蛋 同狗狗咬蛋 睇到都痛

Winston最尾好似預左john未死咁 要殺就唔打防彈西裝
而且佢都無欠John d咩 勸過 幫過
就算真係打死john都只係執行返上集本身要做既事
何況佢似同丐幫聯手 未必真心傷john既

期待jw4 又要等了
明明槍庫一埋機槍重武器 班staff就扲手槍出去打
Jw同得力助手嘛 點同
黑人比想像中耐打 咁都無死
仲以為得黑人咁有義氣幫winston
又唔係wow,出嚟咁多西裝友嘅
咁做咩頭先唔一齊入去

見ending 仲有員工幫手清場,可能winston排除啲廢嘅唔太聽話嘅夜更佬送死
一出場其實應該被車撞死,點知落車追
果首係KPP既Ninja Re bang bang
同傳奇係咁交手嘅機會可能一生人得一次
好彩無殺唔係破壞晒
反而痴漢佬個角色唔夠第二集黑人好
大家都係類近角色
成功壓制John wick 仲有命走
夠吹一世
老咗同啲孫講我打到John Wick趴低,要我扶先起到身
第一集都有The Last Ship個Sasha
點用咁多人話唔知Winston 想點
我覺得係明顯夾埋丐幫救John Wick走
佢明知佢死唔去先射身唔爆頭
唔保返住間酒店下集點同High Table 打
黑鬼都話佢高招
垃圾mpx
廢到比jw拎去扔人
(hk唔再賣mp5比香港警察 轉左買mpx)
Winston拍丐幫同wick一齊造反係最合理
尤其佢都講到we are New York呢句
純粹拍出嚟真係有啲眼高手低唔嗲唔調
有酒店服務差好遠 防彈西裝 槍 車 醫療

講起個老醫生係最好人
睇完覺得好垃圾 d動作場面 核凸 格硬用長鏡頭毫無刺激感
d人好似等cue出黎比人殺
打緊簡單 新手訓練既npc咁
好失望
成五十歲人 打到咁算ok啦 enjoy
John wick is keanu reeves
John wick is legend
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞