殺神John Wick 3

1001 回覆
210 Like 9 Dislike
想講好耐
其實jw係點都要應承

因為佢響沙漠中間要人送翻NY呀嘛
光頭佬如果當年後生劉家輝,應該會好睇
今日睇完,一半(去沙漠)開始好撚膠,原本我好鍾意呢套野,尤其奇洛李維斯真係我男神嚟不過今集真係今集最好睇既位我覺得有兩個,第一個係條女隻狗比人一槍啪左殺出重圍果度,第兩個就係係酒店同黑鬼一齊打厚甲撚果度。
成套野敗筆一定係日本仔,想搞笑但屌你套野都唔係呢啲風格嚟既又話咩只有我先可以殺死你,中二到最on9係打打下會瞬移去人後面屌你識出技既中間話去搵長老個方法好似科幻片咁,癡撚線
本身期待左好耐,點知拍到咁,唉

光頭佬拍過雷霆戰警
條友比隻馬後踢兩野果到真係叫出黎
好鐘意john wick series
特別係隻puppy and receptionist
希望佢兩個無事好擔心未睇😩
隻fortine有john wick造型,見直播個個瘋狂用緊
如果有4
應該係用toothpick
I saw john killing a man with a fucking toothpick😱
上集好睇d
我屌又係喎
其實最後佢嬲乜
人嬲佢又嬲
咁都唔嬲?幫winston打生打死最後比人出賣
Winston要殺佢
仲洗比一個鐘佢走
今集比Winston過左棟都係還返人情比佢
半救佢喎
John wick個人唔似識呢d人情
John wick應該唔知winston咁樣係半救佢
係殺打頭啦
我諗John wick答得嬲都係代表佢唔知winston想放生佢
佢地講緊嬲high table喎
Tick tock man 幾型但出得一陣
另外無咗整車佬同埋 jimmy the cop
講到尾跟規矩
你入得黎就要跟
事實上集佢壞規矩先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞