殺神John Wick 3

1001 回覆
210 Like 9 Dislike
John著套裝甲係咪無敵
題外話尋晚isquare 10點場有條撚樣係咁講野 大聲到 開槍聲都遮唔住 比人殊幾鑊都要繼續講
今集真係好正
但有d打鬥位夾得麻麻,人地未起手jw已經擺定位擋
飛刀果到好爽喎
想知道第二集嗰陣時 究竟jw 要人幫乜嘢
搞到人哋要用個契約去搵返佢
我都唔明
點解唔除左佢地D甲黎著
第一集話john之前溝左女要退出
所以俄佬同佢交易,完成到個不可能任務就可以走人
最後完成到個不可能任務,就係靠同第二集個意大利交易血印
好似係
睇呢呢套野完全唔使考慮邏輯,夠熱血就得了
當佢天元突破咁睇就得了
寫黑板兩條女
想睇佢用紙巾殺人
用左書啦
用雞蛋豆腐得唔得
應該唔係
不可能任務係殺咗個好難殺嘅人
Santino個血印應該係因為第二件事John求過佢先產生
好撚好睇 睇到個人熱血沸騰,個世界觀正到仆街
書 馬 飛刀 電單車 狗 水戰 皮帶 槍戰 格鬥場面多元素 完全唔覺得沉悶 每個場景都好深刻
仲要套野係正級片 全場冇小學雞嘈住
塞豆腐塞死對面
下一集係唔係逐個high table殺哂佢
High table最終boss都未出 想問下沙漠個條友咩職位
John is visited by Italian crime lord Santino D'Antonio. It is revealed that to complete his "impossible task", which allowed him to retire and marry Karen, John asked Santino for help. As a form of contract, Santino swore John to a "marker", an unbreakable promise symbolized by a "blood oath" medallion.[7]

睇返Wiki都係咁寫
應該係high table以上嘅人
可以凌駕到high table決定嘅
應該係最大粒個個
沒有最大粒 只有更大粒
見好就收會好啲
下下mission impossible 同fast and fury 咁死唔斷氣好咩
今集已經唔收
夾硬再發大左個世界
啱啱睇完
正到扯𣄃
希望出劇講世界,戲就下集完好啲
不過暴風女神串jw 為隻狗破戒
自己又係咁 笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞