殺神John Wick 3

1001 回覆
210 Like 9 Dislike
某程度上winston係正宗濕鳩
光頭佬個設定係想整到第二集啞女咁
最後都係為左自保走去射John Wick
老實講 你加搞笑成份 我可以接受
一開頭玩飛刀 利用馬起飛腳我都覺得可以

但Sofia浪口 光頭佬話自己係John fans就過左火 唔係好適合呢套戲同埋John性格
睇到John對住呢兩個笑位有小小不知所措
聽日準備二刷
2019到現在有動力睇第二次既電影
好似想醜化日本仔咁
正常人應該係咁諗
可惜佢係濕鳩商家佬
冇睇過睇唔得
我反而理解到佢點解咁做
Winston家大業大,解決問題嘅方法一定唔會同John呢種lone wolf一樣
一邊直接用行動塞住Judicator把口,一邊射John套防彈西裝,賭佢跌落樓都唔死
真係老奸巨滑嘅極致不過我又憎佢唔落
冇睇過睇唔睇得
真 老奸巨猾既極致
狗狗成功生存咗兩集!!!
搭的士番酒店好正
同winston一齊係安全室聽歌
同埋一見番john就
今集係用行動呼籲其他人唔好虐待動物
因為虐錯動物,分分鐘連春袋都咬甩你
想佢出前傳講john全盛時期
我覺得個到除左係想連去見長老
同埋想講High Table大過所有嘢,但啲人都係會幫JOHN
成集都講大家都要守High Table既規舉,唔守就會俾人處分
但係其實好多人都一路驚,一路幫JOHN
包括有marker既Sofia
成日見有人問未睇過1,2睇唔睇得
依家比條John本人回顧https://www.youtube.com/watch?v=P30FpUd00fw
如果有機會有POST 2可以置頂
同意

Winston 擺明唔係想 John wick 死啦
Adjudicator 同佢講 John 唔喺條街度佢一啲都唔驚訝

佢想 John wick 死使乜自己郁手

不過 John Wick 點諗就唔知
兩隻狗好睇過佢
總結下個時間軸

John Wick係一個頂級殺手
第二集開頭佢已經可以金盤洗手

第二集個boss
我叫佢 細佬
n年前細佬幫John wick退休可以同愛人結婚
所以得到佢血印
上集就拿去要脅john幫手殺死自己家姐
John 跟order照做 完成任務

細佬扮感性 幫家姐報仇
懸紅殺John
最後John就係Winston間酒店殺左細佬
犯左殺手 禁忌比全球追殺

成件事就係細佬條仆街造成
搞到John係今集比成個體系追殺

其實明明只係一件私怨
體諒吓啦
Halle Berry同Keanu差唔多年紀,都成五張幾,又啱啱先Train
一個上年紀嘅女人仔要拍到Chapter 2嘅動作鏡頭,仲要唔用shaky cam真係好高難度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞