殺神John Wick 3

1001 回覆
210 Like 9 Dislike
刺客起源自中東 咁去沙漠搵長老都接受到
唯一唔明係搵個喜劇感咁重嘅光頭美國佬扮日本仔 好似睇馬愛回家個池富咁
佢地擺明冇動到殺意,見到偶像想交下手姐
最後都好黎好去
多左武器比jw用
其實動作慢先合理,3完全緊接2既時間
回唔到氣啦
知唔知依家有幾多票房
仲要行完沙漠
差唔多啦
換彈鏡頭唔少喎
Sofia打到去後期先入彈
觀眾覺得無限彈唔出期
我覺得飛刀戰同騎馬戰會成為經典

可以瘋狂loops

終於可以買返第一集既DL版
等老豆睇完頭兩集 可以捉佢陪我睇第三集
High Table班友著嗰種甲好撚堅
成套我覺得最正係一開始黑人reception問wisnton全個NY既殺手去通輯john wick你覺得佢有幾大機會走得甩
winston諗左下話5050啦
真係描寫到john wick完全係另一個tier既殺手
有冇人知如果殺左果個判官會點
想佢之後可以出個同john wick同level既殺手做boss
覺得呢個角色幾型
我諗做得判官應該有返咁上下料到
同埋前傳個impossible mission要殺個個人應該都係勁人黎
John Wick夠唔夠thanos打
唔關事,細佬要殺佢唔係因為佢係high table既人,而係要話比人聽家姐死左我呢個細佬要報仇
咪我第2句既意思囉
仲想問家姐幾時係high table既人
家姐係high table既人
細佬要john wick殺左家姐,high table先多返個位出黎比細佬坐
但係john wick殺完家姐之黎,high table冇出post因為john wick殺左high table就要殺john wick
係細佬用john wick殺左佢家姐黎出post要殺john wick,佢中間先比人追殺
佢殺家姐唔係因為黑幫個大佬位咩,有講過佢家姐係high table咩?
所以我覺得佢cut左預告,黑鬼同酒店老細傾計個幕
有,畫廊見嗰陣講
話佢哋老豆遺願過咗個位俾家姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞