『薪火post』BNO 續期資訊(36) 早續早享受之港爆近了,你們應當續領

1001 回覆
40 Like 5 Dislike
我要咗個印,不過佢印過位影出嚟好易自爆

同埋好淺色,無墨咁
想問下大家文件冇英文係咪要翻譯
同埋係咪係副本上面寫返英文就可以定點?
帶伯母走先!呢度我頂住
新系統應該嚴左,見有巴打用新系統,HMPO EMAIL叫補交, 都係搵定副署好過..
舊系統可以博大霧 唔少人成功冇副署都得 ,可惜已經落閘
唔緊要啦
上個post有巴打都貼咗愛爾蘭護照印
下次再去愛爾蘭咪有第二個印
用信解釋正常都冇問題
佢個個嘅寫法 BOT? 原圖好似唔見個Citizen字樣 啫係咩國籍都唔係 真真正正嘅錯體
轉咗新system,一定要填postcode
有冇邊位成功去到next step?
試過00000都唔得
想問下Grandparents’ details 會需要交D咩? 我未有digital相 去唔到下個step住
同埋我全部都響大陸瓜晒應該咩資料都無
我本BNO 2006年過咗期,而家諗住續。全家得我有BNO,爸爸媽媽都無(佢哋大陸落來,用CI去旅行),係三年前追加咗個英文名落first name到。

個系統當我係first application,之後要俾埋爸爸媽媽嘅資料,重要俾埋grandparent嘅資料。交咗俾咗錢之後要搵副簽。我搵咗個返英國退休嘅阿sir做,而家準備聽日去寄資料。
咁你要去kiev chicken,食啲地道嘅烏菜

不過6日都係基輔會幾悶
依加用新系統, 如果首次申請.
係咪多數都要副簽.
交左錢之後有無限期話要幾時交到資料去hmpo果到?
快啲帶埋老母走佬啦趁人少少

有冇改名契
有要求就要
冇就唔洗
呢個POST應該冇人係HMPO
我有,但係佢嘅指示無叫我寄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞