[I/A]《Fish Island 2 歡樂釣魚島2》

848 回覆
6 Like 0 Dislike
哇,佢送條水海豚勁到仆街,dive point 300%,我平時tap中一個point扣120,tap中dive point招1100
走左條大鯨魚
走左條大鯨魚

有冇巴打都釣到佢?想知係咪每個人嘅hidden魚都係同一個出生地,係就開心share

我見藍鯨都有出生地
玩到lv13開始無體
買左12蚊果個pack都唔係好夠力
玩到lv13開始無體

用海豚隊長
玩到lv13開始無體

用海豚隊長

即係邊隻,我個box無隻似海豚
玩到lv13開始無體

用海豚隊長

好似送架喎,簽到仲會送多條火海豚,我覺得海豚仲勁過我隻6星 或者你搵番同一招技都得,好撚勁
玩到lv13開始無體

用海豚隊長

好似送架喎,簽到仲會送多條火海豚,我覺得海豚仲勁過我隻6星 或者你搵番同一招技都得,好撚勁

我無,可能未夠日數
原來加好友可以問人拎體力
想問下去探險中間果個有隻狸貓咁既野之後有隻船係咁衝最尾比你3揀1係咩黎
想問下去探險中間果個有隻狸貓咁既野之後有隻船係咁衝最尾比你3揀1係咩黎

會揀中珍珠或者石頭,珍珠可以保留你岩岩執到嘅貝殼去下一次出海,但係得一粒鐘效用
玩到lv13開始無體

用海豚隊長

我無,可能未夠日數

點問人拎 我淨係比人問過

揀中珍珠可以keep 住啲分下轉用(1粒鐘內) 100分一個箱

btw, 玩左幾粒鐘都係出過一次金箱

揀中珍珠可以keep 住啲分下轉用(1粒鐘內) 100分一個箱

btw, 玩左幾粒鐘都係出過一次金箱

我琴日揀左4-5次都係珍珠WO,
諗住點解咁ON9次次都係,
結果今朝5連石

BTW依家打完第1個島
差條HIDDEN魚

3揀1會有機中粒珍珠
粒珍珠會令你下次出海一開始就有隨機既貝point
玩到lv13開始無體

用海豚隊長

我無,可能未夠日數

用曬條體
海豚係開 ser event 既登入報酬黎 ga
粉海豚就係情人節 event 登入報酬

岩岩睇左,第三日先有
玩到lv13開始無體

用海豚隊長

我無,可能未夠日數

用曬條體

用哂都淨係可以比銀人嘅

岩岩睇左,第三日先有

粉海豚唔係情人節前玩係唔會拎到
佢開 13~17, 第五日派

岩岩睇左,第三日先有

點解你地唔叫我玩

岩岩睇左,第三日先有

點解你地唔叫我玩

更正, 係 13~18
即係最遲 14 號開始玩都有粉海豚
不過上面講既藍海豚係 welcome bonus
welcome bonus 係開始玩既頭 7 日每日都有 bonus
第 3 日係藍海豚
第 5 日係轉星座道具
第 7 日係抽蛋券 (保證 5 星或以上)
welcome bonus 暫時未有 deadline
我諗應該做一個月到啦

岩岩睇左,第三日先有

點解你地唔叫我玩

更正, 係 13~18
welcome bonus 係開始玩既頭 7 日每日都有 bonus
第 3 日係藍海豚
第 5 日係轉星座道具
我諗應該做一個月到啦

其實新手有無咩目標
依者GAME太多野,個金魚缸我都未知有咩用

岩岩睇左,第三日先有

點解你地唔叫我玩

更正, 係 13~18
第 3 日係藍海豚
第 5 日係轉星座道具
我諗應該做一個月到啦

其實新手有無咩目標
依者GAME太多野,個金魚缸我都未知有咩用

水槽係放返相應既魚
然後生產道具
你 tap 紅藍魚 icon 就知要放咩魚落去
而每個水槽都會顯示佢可以生產咩道具
最高級果個有得生產藍石
而當你比完錢生產既時候就要等
如果 d 魚既 rank 高 d
個等待時間就會短 d

我暫時唔玩水槽住
諗住開到最高級果個先
強化石果 d 我唔稀罕
藍石呢 d 課金素材先有用
12蚊裝可以用到幾時?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞