[I/A]《Fish Island 2 歡樂釣魚島2》

848 回覆
6 Like 0 Dislike
係喎
想開下打 raid 果陣
中間 boss 發嬲
四個波浮浮下果到要點打
次次我都 miss

咪照禁LO,係難禁小小JA,同平時無分別

即係當四個圈合到中間果陣就 tap?

YA

咪就 4次出圈 一到中間就tap tap4下 +大準芯 一下

私人魚缸

即係 tap 中間定 tap 右下個制?
係喎
中間 boss 發嬲
四個波浮浮下果到要點打
次次我都 miss

YA

咪就 4次出圈 一到中間就tap tap4下 +大準芯 一下

私人魚缸

右下
諗諗下 會唔會同Pokemon合作呢

合作未必出寵嘅,可能出時裝呢
釣到隻孔雀船圖
我更新完入驚咩都撳唔到 淨係睇到啲時間係到跳同埋有上面世界頻通知
係喎
中間 boss 發嬲
四個波浮浮下果到要點打
次次我都 miss

YA

私人魚缸

右下

即係當四個波去到中間果陣
就 tap 右下四下
之後準星去到中間果陣
再 tap 右下一下?

合作未必出寵嘅,可能出時裝呢

pokemon 應該冇乜機會
合作費應該好高
同埋任天堂肥水不流別人田
我諗都係同 d 動畫合作
唔知點解,我會覺得呢隻game幾好玩 希望佢會更新吧,賽車也很好,但唔更新點玩下去 各位如果可以留一留id名,一齊玩。!
唔知點解,我會覺得呢隻game幾好玩 希望佢會更新吧,賽車也很好,但唔更新點玩下去 各位如果可以留一留id名,一齊玩。!

因為佢唔係單純釣魚
仲有 d rpg, 育成, 農場, 共鬥, 刷裝等等元素
希望佢之後會多 d event

id: mayaka9
過埋第4章 輕鬆啦依加
慢慢搞魚缸 寵 同裝備
我識堆人好多都40(頂lv暫時)
同把一堆英雄武變咗神話

武器真係出哂4屬 先好沖lv見人 +10頂裝都係唔出第4個屬性
過埋第4章 輕鬆啦依加
慢慢搞魚缸 寵 同裝備
同把一堆英雄武變咗神話

武器真係出哂4屬 先好沖lv見人 +10頂裝都係唔出第4個屬性

Sor 傳說武器先係

因為佢唔係單純釣魚
仲有 d rpg, 育成, 農場, 共鬥, 刷裝等等元素
希望佢之後會多 d event

id: mayaka9

非常認同,如果多啲玩家間既互動就好了
琴日開始玩,而家打到第3個海既第5關

Id:ForeverBs
過埋第4章 輕鬆啦依加
慢慢搞魚缸 寵 同裝備
同把一堆英雄武變咗神話

巴打我想問第2章打到既火龍裝
甚至第3章打到既紫裝
其實係咪+2左右就ok?

同埋有隻6星水劍 技能係打精靈150%攻
係咪無咩升既價值?
我見佢有得進化,唔知會唔會改埋技呢
過埋第4章 輕鬆啦依加
慢慢搞魚缸 寵 同裝備
同把一堆英雄武變咗神話

4屬即係SHOW 4項功能?
除左尾BOSS, 邊度搵武器返黎?
報告 2-13 打到條HIDDEN鯨

我個 list 到有冇?
冇就 add, 用左海去分

你張LIST係邊

你張LIST係邊

page 13

你張LIST係邊

page 13

有啦
過埋第4章 輕鬆啦依加
慢慢搞魚缸 寵 同裝備
同把一堆英雄武變咗神話

甚至第3章打到既紫裝

係咪無咩升既價值?

其實隻game 就一個套路
新手》第一次王裝 +5/+6》中間紫武(買點武/用佢果關紫裝+5/6)》下一關王 無限loop

6星對精靈 堆角未發揮到 因為活動唔係打精靈 先發揮唔到 我會建議你 有多餘的肥 先好強化囉
唔做隊長 都可以做下隊員 頂攻擊力
MAIN到1000

今朝起身諗住拎海豚
屌佢 main 機

琴晚拎左啦

原來琴晚個條唔同,岩岩拎左

一條粉紅, 一條粉藍

我琴晚個條只係打出黎個D精靈

你地打 raid (共鬥) 打到換左果隻 5 星未?

差6舊

BTW 換依隻好

只係換精靈石 要換60次先召到出黎

火龍來襲 準備水屬寵

無聊三抽 出6星 (還諗住抽6星水屬
過埋第4章 輕鬆啦依加
慢慢搞魚缸 寵 同裝備
同把一堆英雄武變咗神話

甚至第3章打到既紫裝

係咪無咩升既價值?

新手》第一次王裝 +5/+6》中間紫武(買點武/用佢果關紫裝+5/6)》下一關王 無限loop

6星對精靈 堆角未發揮到 因為活動唔係打精靈 先發揮唔到 我會建議你 有多餘的肥 先好強化囉

我到依定都唔知依D係咩裝
過埋第4章 輕鬆啦依加
慢慢搞魚缸 寵 同裝備
同把一堆英雄武變咗神話

甚至第3章打到既紫裝

係咪無咩升既價值?

我到依定都唔知依D係咩裝

王裝應該係講 2 海尾王火龍既裝

利申: 未打到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞