[I/A]《Fish Island 2 歡樂釣魚島2》

848 回覆
6 Like 0 Dislike

前兩日過左黎 不過手眼唔協調 玩得好廢
你咩名?加你fd子送下友情幣

巴打Sam

Sam?
我淨係搵到個兩日前on過嘅

我想問下頭十抽精靈係咪要抽?

係呀,我自己有用黎刷十抽,抽左隻6星就開始,不過老實,我唔太肯定隻6星係咪真係勁,因為我果隻招技淨係某個情況先用到,多數時間都用唔到 同埋有巴打話有啲4星嘅技都好唔錯,要因應唔同關用唔同寵咁
不過我就真係唔知邊隻寵勁邊隻廢啦,因為睇唔明日文

刷唔刷就睇你啦,我刷果陣每次10抽都會出5星,刷左3-4次就出埋6星,不過我又見上面巴打話難刷,可能今次我好好彩

紅字same
我每次都係用佢推薦既組隊咋

我都係用推薦,都睇唔明啲技,連啲裝加咩都唔知

暫時見到d裝係加攻擊呀critical damage呀咁
加大物機率係咪即係釣到大魚既機率
出船篤貝殼嗰度其實係點玩?
開口先篤?
有時佢唔開就跌返落水
IOS宜家玩留名
開口先篤?
有時佢唔開就跌返落水

...啱啱發現唔洗篤
首抽4星 11抽冇5星
DLLM

再打過..
開口先篤?
有時佢唔開就跌返落水

...啱啱發現唔洗篤

我都諗過係齋望定點,佢跳出黎又好快篤唔切,但係最後都係覺得篤左好似會加多兩次速

十抽+首抽+免費卷 有冇必要重刷

睇落好似ok
fyr, 我十抽+首抽+免費卷 = 1隻六星+1隻五星+2隻四星

睇落好似ok
fyr, 我十抽+首抽+免費卷 = 1隻六星+1隻五星+2隻四星

咁我玩住先

睇落好似ok

咁我玩住先 thx

睇落好似ok

咁我玩住先 thx

我諗住頭 12 抽中左六星先開

睇落好似ok

咁我玩住先 thx

中都未中過
極度唔夠錢洗, 除左賣野同篤貝殼, 仲有有咩途徑搵錢?

睇落好似ok

咁我玩住先 thx

中都未中過

我尋日都係刷左兩次
今晚再刷下先
五星照開波算

我試緊係水產市場炒魚,不過依家蟹左啲ss係到

正想問, d魚ss有咩用?
有個任要我交魚, 嗰種魚我得2條ss, 唔知比唔比佢好
但又唔知ss留黎有咩用

但又唔知ss留黎有咩用

ss要黎開圖鑑,交任同放水槽 你個水槽做生產要特定魚,你全部放ss嘅去生產就可以減30%時間
ss魚任我都唔捨得做 你可以睇下佢獎勵去估值抵唔抵嘅

但又唔知ss留黎有咩用

ss要黎開圖鑑,交任同放水槽 你個水槽做生產要特定魚,你全部放ss嘅去生產就可以減30%時間
ss魚任我都唔捨得做 你可以睇下佢獎勵去估值抵唔抵嘅

頂 我擺晒去市場賣
同人協力打boss嗰度呢,打打下會出三個把,嗰度係要點篤?
下下其他3個成功,我我失敗
同人協力打boss嗰度呢,打打下會出三個把,嗰度係要點篤?
下下其他3個成功,我我失敗

睇準去篤三次,重合果到就等佢重合再篤

屌 你老母 終於死
開始刷全套
精靈點先會出,係咪要撞彩,打左廿幾鋪都過唔到吊精靈
有冇巴打識日文 講下啲遊戲心得
精靈點先會出,係咪要撞彩,打左廿幾鋪都過唔到吊精靈

應該係撞彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞