[I/A]《Fish Island 2 歡樂釣魚島2》

848 回覆
6 Like 0 Dislike

呢隻

佢招技係咩黎得都有隻,不過冇比佢做過隊長

招技咩黎x2

開蓋+1血
btw ID: hkgflash
add 多幾個frd 預備定打活動

搵唔到你 我叫 巴打sam

唔係好知佢add frd 果度係點add

原來我個名叫flashhkg

見到你加左我,thx

見到你加左我,thx

有冇人加埋我 我叫renee
其實最煩係佢d timing
明明話轉向,有時等極都唔轉,有時個logo 出得0.1秒就轉撚左

中間果d大圈又係咁
明明show左出黎,又唔講清楚幾秒出
無啦啦hit 緊combo 一野跳出黎

on99!!!

咪就係夾唔同leader
用延遲轉向leader囉

中間大圈我多數篤一兩粒就停手等佢
冇乜幾可失誤
明明話轉向,有時等極都唔轉,有時個logo 出得0.1秒就轉撚左

中間果d大圈又係咁

on99!!!

冇乜幾可失誤

真係, 用岩leader好緊要

見到你加左我,thx

呢個? 8日前

中間果d大圈又係咁

on99!!!

冇乜幾可失誤

時限長果d 都ok
時限短d 成日貪心

btw 原來12點同7點果個係限時任
好多exp
頭先柒左無玩曬佢

見到你加左我,thx

加左你,thx

見到你加左我,thx

呢個? 8日前

仲如卡關了 g g
仲如卡關了 g g

卡邊關

新手求好友

btw 隻game係幾好玩
咁都拎到粉紅海豚
19號佢都當extra一日

唔通佢計第一日要 13~18 only?

今日去左行山
睇返 post 突然多左咁多回覆

新手求好友

btw 隻game係幾好玩

認真玩同HEA玩都可以, 超正
好友間有個鬥高combo既ranking
諗緊要唔要刪鬼走combo太高既好友
好友間有個鬥高combo既ranking
諗緊要唔要刪鬼走combo太高既好友

好 mean..
想問下第4個海啲卡通公仔係點玩?係撳完第一個公仔,之後只可以撳番果個公仔,連普通point都唔tap得?有時明明覺得tap得好準都扣我命

今日去左行山
睇返 post 突然多左咁多回覆

好靚
想問下第4個海啲卡通公仔係點玩?係撳完第一個公仔,之後只可以撳番果個公仔,連普通point都唔tap得?有時明明覺得tap得好準都扣我命

普通既可以,但係要消公仔就一定要禁晒同款先得,唔可以禁到其他公仔,無公仔既就得
痴線, 玩左成個下晝
清體, 水獺, 升lv, 係咁 loop
痴線, 玩左成個下晝
清體, 水獺, 升lv, 係咁 loop

遊船河最多試過一轉拎10體番黎 果十體又拎番幾十幣番黎再遊 依家我都係由佢爆體算,佢個體力上限太低,一陣就爆
係咪維護緊? 係咁叫我login
想問呢d 是咪可以直接賣得?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞