[I/A]《Fish Island 2 歡樂釣魚島2》

848 回覆
6 Like 0 Dislike
4-3點過牙?有冇人教下我,隻精靈後段好快

唔好再牙啦
4啲精靈全部都好快,又多蓋cup住啲point

Sorry

我依家都卡關,隊火隊太廢,成日唔夠攻,連普通魚都有時釣唔到 佢一瘋狂轉向,食唔到加時間就好易輸,或者卡通公仔關,成日tap中果啲bug point自爆左

唔好再牙啦

我試過用減速佢都係咁快,錯覺? 新手一名

我用減速就唔夠攻,我都係前你兩三關 我係試好多次先過到精靈,多數係盡量食加時間,等啲精靈打死佢 依家真係太低攻唔知點升好 好多時釣到都係得番0.幾秒
我都係火隊太廢 用海豚隊
我都係推到4-5

唔好再牙啦

Sorry

我依家都卡關,隊火隊太廢,成日唔夠攻,連普通魚都有時釣唔到 佢一瘋狂轉向,食唔到加時間就好易輸,或者卡通公仔關,成日tap中果啲bug point自爆左

我都係火隊

唔好再牙啦

我用減速就唔夠攻,我都係前你兩三關 我係試好多次先過到精靈,多數係盡量食加時間,等啲精靈打死佢 依家真係太低攻唔知點升好 好多時釣到都係得番0.幾秒

又唔夠錢升級
我都係推到4-5

我都係推到4-5

海豚隊開始冇用,釣普通魚仲係好勁,不過4海啲精靈冇哂dive point,完全發動唔到招隊長技

唔好再牙啦

又唔夠錢升級

係,啲錢真係寧願開下格,升野太貴又得十幾廿攻

我都係推到4-5

海豚隊開始冇用,釣普通魚仲係好勁,不過4海啲精靈冇哂dive point,完全發動唔到招隊長技

海豚隊主要打 dive point 多既場
三海就好用
其實d 星座有咩用

可以組星座隊
有 d 隊長技係加返同星座既精靈攻擊力
講開唔夠攻
我一路推主線,佢推薦既攻擊力關關都係我一百以上
你地meet唔meet到佢個推薦攻擊力?
4-3點過呀?有冇人教下我,隻精靈後段好快

呀你老...

我有冇add左你game入面?你打到第幾章?

就打完三海
想問下呢d 能力代表咩
淨係睇得明木屬同水屬攻

我都係推到4-5

三海就好用

其實有冇得預先睇佢個場咩point多,4海啲lock point一時有一時冇
不過最大問題都係火寵得兩隻,一隻仲要係海豚,想揀下技都冇
想問下呢d 能力代表咩
淨係睇得明木屬同水屬攻

max energy +3
盾+1
講開唔夠攻

meet 鬼 meet 馬咩
邊有咁多強化石
同埋又唔想哂資料 +10 套火龍裝
反正之後都換套三海 boss 裝
想問下HIDDEN 魚係咪都係隨機釣的??

第一個島釣勁耐都係d魚毛仔
我都係推到4-5

三海就好用

其實有冇得預先睇佢個場咩point多,4海啲lock point一時有一時冇
不過最大問題都係火寵得兩隻,一隻仲要係海豚,想揀下技都冇

我係入場前click下佢推薦咩隊
望下個隊長咩技再自己執
講開唔夠攻

邊有咁多強化石

一日打嗰五次曜日 升到下世紀

唔係隨機
只係要你釣到一條先知佢個棲息地

唔係,每條都有出生地,要去番果關先僕到佢,去錯關釣一世都唔會有
講開唔夠攻

邊有咁多強化石

一日打嗰五次曜日 升到下世紀

五次曜日真係on9,打錢打得果少少就冇

唔係隨機
只係要你釣到一條先知佢個棲息地

check post #311
講開唔夠攻

邊有咁多強化石

低一百都推得郁咁勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞