[I/A]《Fish Island 2 歡樂釣魚島2》

848 回覆
6 Like 0 Dislike
玩到lv13開始無體
買左12蚊果個pack都唔係好夠力

用海豚隊長

即係邊隻,我個box無隻似海豚

好似送架喎,簽到仲會送多條火海豚,我覺得海豚仲勁過我隻6星 或者你搵番同一招技都得,好撚勁

我無,可能未夠日數
原來加好友可以問人拎體力

點問人拎 我淨係比人問過

用曬條體

用哂都淨係可以比銀人嘅

會有個框彈出黎可以request fd, 唔係好友果度㩒
12蚊裝可以用到幾時?

咩係 12 蚊裝
利申: 無課
原來條s鯨魚要黎交random任 有6粒鑽石同一粒紫强化石
無錢買
玩到lv13開始無體

用海豚隊長

好似送架喎,簽到仲會送多條火海豚,我覺得海豚仲勁過我隻6星 或者你搵番同一招技都得,好撚勁

我無,可能未夠日數

用曬條體

用哂都淨係可以比銀人嘅

問人拎即係 accept 左果個人會少左?
玩到lv13開始無體

用海豚隊長

我無,可能未夠日數

用曬條體

用哂都淨係可以比銀人嘅

應該唔係,類似fb啲game問朋友拎野咁
12蚊裝可以用到幾時?

咩係 12 蚊裝

㩒賣bundle果度有個365日倒數果個,120定140yen

我都唔知,用緊
玩到lv13開始無體

用海豚隊長

我無,可能未夠日數

用曬條體

用哂都淨係可以比銀人嘅

咁都幾好
佢 d 體力要成 15 分鐘先回一格 (好似係)
我而家諗住釣哂 1 海 d 魚先玩 2 海
好快用哂 d 體

btw 咁改系統時間 bug 唔 bug 到體力?
玩到lv13開始無體

用海豚隊長

我無,可能未夠日數

用曬條體

用哂都淨係可以比銀人嘅

咁都幾好
好快用哂 d 體

條HIDDEN你打邊關
海豚係開 ser event 既登入報酬黎 ga
粉海豚就係情人節 event 登入報酬

岩岩睇左,第三日先有

粉海豚唔係情人節前玩係唔會拎到
佢開 13~17, 第五日派

點解你地唔叫我玩

更正, 係 13~18
即係最遲 14 號開始玩都有粉海豚
不過上面講既藍海豚係 welcome bonus
welcome bonus 係開始玩既頭 7 日每日都有 bonus
第 3 日係藍海豚
第 5 日係轉星座道具
第 7 日係抽蛋券 (保證 5 星或以上)
welcome bonus 暫時未有 deadline
我諗應該做一個月到啦

其實新手有無咩目標
依者GAME太多野,個金魚缸我都未知有咩用

水槽係放返相應既魚
然後生產道具
你 tap 紅藍魚 icon 就知要放咩魚落去
而每個水槽都會顯示佢可以生產咩道具
最高級果個有得生產藍石
而當你比完錢生產既時候就要等
如果 d 魚既 rank 高 d
個等待時間就會短 d

我暫時唔玩水槽住
諗住開到最高級果個先
強化石果 d 我唔稀罕
藍石呢 d 課金素材先有用

啲強化石多到逼爆哂個信箱,拎唔到出黎,冇得疊埋放勁麻煩 又冇錢強化,佢又冇得幾舊合埋一齊咁
玩到lv13開始無體

用海豚隊長

我無,可能未夠日數

用曬條體

用哂都淨係可以比銀人嘅

咁都幾好
好快用哂 d 體

條HIDDEN你打邊關

1海果條我都冇 我都想知
原來條s鯨魚要黎交random任 有6粒鑽石同一粒紫强化石
無錢買

藍鯨可以要黎生產鑽石架喎,第一條唔好拎去交任住呀,佢啲任我成日都覺得唔多化算 成日都係比強化石或者肥料,但係依家都冇錢用 有鑽石獎勵果啲又難做到仆街
12蚊裝可以用到幾時?

咩係 12 蚊裝

㩒賣bundle果度有個365日倒數果個,120定140yen

我都唔知,用緊

到第2個海打火龍裝之前我都係見到有咩高攻就用咩 跟住到第2個海先打齊一套火龍裝
玩到lv13開始無體

用海豚隊長

我無,可能未夠日數

用曬條體

用哂都淨係可以比銀人嘅

咁都幾好
好快用哂 d 體

條HIDDEN你打邊關

hidden 未中
我唔係指圖鑑
而係平時入去釣魚左邊個箭咀彈出黎入面個 list
我差三隻未釣到
呢隻 game 真係好多元素
唔係單純釣魚
有排研究
玩到lv13開始無體

用海豚隊長

我無,可能未夠日數

用曬條體

用哂都淨係可以比銀人嘅

咁都幾好
好快用哂 d 體

條HIDDEN你打邊關

hidden 未中
我唔係指圖鑑
而係平時入去釣魚左邊個箭咀彈出黎入面個 list
我差三隻未釣到

個張LIST好輕鬆JA
呢隻 game 真係好多元素
唔係單純釣魚
有排研究

我魚市場蟹哂D SS係到 依家幾個魚缸都塞滿D SS係入面等賣出去
其實依家你地幾多LV
魚市場啲價大家點訂有無話公價幾多

無,我見好多魚拉到中間成萬蚊,會會有人買
第2個島第2關全部火既魚要你釣條草精靈點玩

佢要你用草精靈(唔知草隊定草隊長,我次次都成隊果隻色)過佢果關

佢要你用草精靈(唔知草隊定草隊長,我次次都成隊果隻色)過佢果關

屌,誤會左
岩岩係魚市場係咁F5,用7千蚊買左兩條SS魚,跟住交左個18石嘅任

我賣條A級小丑魚,底價600幾,我拉到最高,好似係6000幾,照有人買
可能d人啱啱開始玩 未知價

我賣條A級小丑魚,底價600幾,我拉到最高,好似係6000幾,照有人買
可能d人啱啱開始玩 未知價

魚市場係邊,幾多LV先有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞