[I/A]《Fish Island 2 歡樂釣魚島2》

848 回覆
6 Like 0 Dislike
btw 你地指既買衫是咪呢d
+19攻, 9%經驗, (仲有一個咩黎 )

ライフ = life

有英雄裝 (紅色) 先買啦

傳說先啱

ライフ = life

呢件唔係英雄咩
右上角果度
Hidden 魚 list:

1海:マリンブルー

ヒカリキンメ (Stage 6, 7)

2海:ゴールドブルー

ミッドナイトフィッシュ (Stage 2, 10)
エンゼルフィッシュ (Stage 4, 11)
エメラルドフグ (Stage 5, 14)
マッコウクジラ (Stage 7, 13)
バイオルミセントフィッシュ (Stage 8, 16)

3海:カリビアンブルー

フェアリーバスレット (Stage 2, 15)
シロナガスクジラ (Stage 4, 10)
アウロノカラエウレカ (Stage 5, 19)
ウルフトラップ (Stage 11)

4海:フェアリーブルー

グロウオクトバス (Stage 2, 11)
オオグチボヤ (Stage 7, 15)
廢是太多圖, 我整理左

ライフ = life

傳說先啱

傳說都係果間野買架
琴日先發現佢個協力關一星期換1次野
我上個星期無換到

same

下,即係如果想換2200果件衫,要一個禮拜內打到?我一場得3炸喎……
我上個星期無換到

same

下,即係如果想換2200果件衫,要一個禮拜內打到?我一場得3炸喎……

唔係喎, 我都仲有好多勳章喺度喎...?
點解我齊晒成套火龍裝都好似好咋禁既
我上個星期無換到

same

點解你會有好多,我一場都係得3,係咪因為我打太少傷害
廢是太多圖, 我整理左

useful!
我上個星期無換到

same

你打緊咩級??
我打中間水龍依家有百幾個啦
卡緊第3個島15關,隻精靈好撚難釣

ライフ = life

傳說先啱

傳說都係果間野買架

你貼呢件少左一個屬
我上個星期無換到

same

你打緊咩級??

我打草龍比人carry 我見打水龍得9分,草龍12分就去左打草龍,我之前仲廿幾lv係到打火龍諗住隻6星水屬可以剋佢,打到一場0勳章都唔識轉

ライフ = life

傳說先啱

傳說都係果間野買架

你貼呢件少左一個屬

到底買定唔買?件野加好多血又加時間,但係見其他巴打又話傳說都係用石買??
4-12條狗衝魚真係終極on9,一入場已經爆左紅係到衝,釣條春呀
我上個星期無換到

same

你打緊咩級??

我打水龍都係得2
巴打你是咪排第一名?

ライフ = life

傳說先啱

傳說都係果間野買架

你貼呢件少左一個屬

到底買定唔買?件野加好多血又加時間,但係見其他巴打又話傳說都係用石買??

建議越早買越好 去到後面打D變態關都係要買 慳好多時間
我上個星期無換到

same

你打緊咩級??

我打水龍都係得2
巴打你是咪排第一名?

我食家都係得60功勳

ライフ = life

傳說先啱

傳說都係果間野買架

你貼呢件少左一個屬

咁我密切留意兔女郎,買套黎過渡先

ライフ = life

傳說先啱

傳說都係果間野買架

你貼呢件少左一個屬

咁我密切留意兔女郎,買套黎過渡先

唔係話打到 30 幾 lv 就會有紅裝買咩?

ライフ = life

傳說先啱

傳說都係果間野買架

你貼呢件少左一個屬

服裝 冇得強化 同 邊Q到有 傳說
咪吹得就吹

ライフ = life

傳說先啱

傳說都係果間野買架

你貼呢件少左一個屬

服裝 冇得強化 同 邊Q到有 傳說
咪吹得就吹

你指 costume?
我上個星期無換到

same

你打緊咩級??

我打水龍都係得2
巴打你是咪排第一名?

我食家都係得60功勳

唔係WO,我睇錯左,果個係分
依家都係58咋
[quote]不如整id list? 刷下友情point 都好呀

1. flashhkg
2. 巴打sam
3. 霹靋大肉腸G4
4. 手こね寿司
5.空誠
6.222222bb
7.

除左日文名其他ADD晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞