[I/A]《Fish Island 2 歡樂釣魚島2》

848 回覆
6 Like 0 Dislike
岩岩開服,玩落都幾好玩
一隻集RPG,釣魚,節奏,收集於一身既GAME

Youtube:https://youtu.be/zWef9d4FIi8
官網:game.nhn-hangame.com/fish2/
iOS版:itunes.apple.com/jp/app/id1138172097
AN版:play.google.com/store/apps/details?id=jp.nhncorp.SJFI2
隻Game我唔知需唔需要首抽,因為我Down完第一抽就中左呢隻

知道既巴絲麻煩講聲比我知
見冇人玩del左 其實唔錯
見冇人玩del左 其實唔錯

裝返啦 一齊討論下
玩緊+1 還刷緊首10連抽

即係送果第一抽唔係必中6星?

即係送果第一抽唔係必中6星?

NO 我都刷左陣先有6星
隻Game睇語言明明有繁體中文,但點解都係日文
依加先少少開始明個系統
可以加我好友 "空誠"
一開始刷首刷先 刷到6星一隻先
太多6星都冇用 依隻GAME講緊 係個隊長技
係全屬通用
刷完首抽 6星
所有石留起來
等起商品 更新買英雄裝 "紫裝"
你有錢的話 初期可以買12蚊的 一套紫裝
有一套紫裝+3張精靈卷+3萬蚊

玩到後面會出 水產市場 同 交時限任魚 (我建議就你到後面先開始交魚)
如果見到藍/紫強化石出來的話 就盡量做 高級石 強化裝會平
綠強化 就多數暫時強化初期+1-2 <不過都幾貴 自己衡量

魚 (交任,賣錢,[交易<魚市場],落魚缸)
有堆有個 紅藍色ICON 起後面可以鎖一鎖先 起水糟 會睇到要求魚
要齊要求的魚 先可以3HR 生產 強化石

精靈 就睇返隊長技
1-2星 全賣

裝備
新手初期買12蚊裝 有錢的話
唔想課金 >跑果個叫 古錢關 有機會出綠-藍裝
白裝全賣 裝強化裝 都係睇自己有幾多錢

暫時大約知道咁多

打協力王 最好用自己最強的精靈 (同時睇下隊長技配唔配合到到)
好好玩
幾得意,留名因間繼續玩,係咪即係刷一隻6星就得?邊到先係刷果到?係一抽黎定十抽黎

最重要想問我隻女女有冇得換衫架 做咩一開頭揀完套衫冇左
幾得意,留名因間繼續玩,係咪即係刷一隻6星就得?邊到先係刷果到?係一抽黎定十抽黎

果套衫係比你睇下架咋
刷完首抽 6星
所有石留起來

玩到後面會出 水產市場 同 交時限任魚 (我建議就你到後面先開始交魚)

有堆有個 紅藍色ICON 起後面可以鎖一鎖先 起水糟 會睇到要求魚

精靈 就睇返隊長技
1-2星 全賣

裝備

暫時大約知道咁多

打協力王 最好用自己最強的精靈 (同時睇下隊長技配唔配合到到)

果套衫係比你睇下架咋

咁儲石有冇得買架 雖然泳衣都好正

想問下冇星星果兩個條件點解?

第一張 果個 魚跳落去 回血圈 連續防2次 釣起

頑丈=同一條魚 有個數字木板 連開幾次
刷完首抽 6星
所有石留起來

精靈 就睇返隊長技
1-2星 全賣

裝備

暫時大約知道咁多

補充 原來 魚缸堆魚
全部 SS級size 會減30%生產時間
3小時》2個鐘 06分(冇計錯的話

第一張 果個 魚跳落去 回血圈 連續防2次 釣起

頑丈=同一條魚 有個數字木板 連開幾次

Thank you巴打
啲衫有啲唔洗課金都拎到 不過佢所有野嘅格數都有啲少
想問下釣上黎啲魚除左ss果啲仲有星數,樓上巴打話ss會減水槽時間,咁星數有冇用?定啲廢池係出唔到高星魚

限時交魚任你地有冇比石開多兩個任?開左係咪永久
想問下釣上黎啲魚除左ss果啲仲有星數,樓上巴打話ss會減水槽時間,咁星數有冇用?定啲廢池係出唔到高星魚

星數 暫時未見到有用
只知道 C-SS分級

星數 暫時未見到有用
只知道 C-SS分級

唔該巴打
另外想問係咪有得較語言 搵唔到係邊較,但係又見到上面有巴打話繁中較唔到,咁有冇英文?日文睇唔明

星數 暫時未見到有用
只知道 C-SS分級

唔該巴打
另外想問係咪有得較語言 搵唔到係邊較,但係又見到上面有巴打話繁中較唔到,咁有冇英文?日文睇唔明

我都未見有中文
(我睇日文 基基查本)係裝備同某堆寵技睇唔明

釣到大魚

星數 暫時未見到有用
只知道 C-SS分級

唔該巴打

我都未見有中文
(我睇日文 基基查本)係裝備同某堆寵技睇唔明

釣到大魚

hidden仲要係s 我淨係釣過條c雞泡魚
岩岩抽到鴨仔船同埋孔雀船
不過冇錢合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞