[I/A]《Fish Island 2 歡樂釣魚島2》

848 回覆
6 Like 0 Dislike
有冇巴打識日文 講下啲遊戲心得

識少少, 有咩想知

利申: 仲刷緊首抽
岩岩釣到條藍鯨
岩岩釣到條藍鯨

me toooooooo!
大家刷完首抽嗰十抽之後有冇再抽?

灰,十抽先仲兩隻4星。

灰,十抽先仲兩隻4星。

我冇,佢十抽好貴,又唔知邊隻勁,同埋冇咁多cost擺落去
岩岩釣到條藍鯨

即刻高價擺出水產市場曬命
6*真心難抽
岩岩釣到條藍鯨

即刻見到勁多條
係咪set好左嗰個時間出,就大家都釣到

識少少, 有咩想知

巴打你得閒嘅話可唔可以幫手睇下啲寵嘅技能,再譯幾招你覺得有用或者特別嘅技?好多技都全日文冇漢字,睇唔明
同埋講下啲全/多日文嘅每日任係要做咩,我琴日又解唔到每日任 又冇左4石

岩岩釣到條藍鯨

即刻見到勁多條
係咪set好左嗰個時間出,就大家都釣到

可能係 我果條藍鯨b級,你果條呢?

識少少, 有咩想知

巴打你得閒嘅話可唔可以幫手睇下啲寵嘅技能,再譯幾招你覺得有用或者特別嘅技?好多技都全日文冇漢字,睇唔明
同埋講下啲全/多日文嘅每日任係要做咩,我琴日又解唔到每日任 又冇左4石

我仲未開局呀
每日任果 d 你 cap 圖 post 出黎啦
我諗住中左六星先開始玩
希望你快啲刷到

我想問第3 4個任咩黎

同埋依幾隻招技

唔該巴打
希望你快啲刷到

我想問第3 4個任咩黎

唔該巴打

3 係去 carribean blue (其中一個海, 你對返個名) 將寶貝比新手 2 次
4 係去 carribean blue 扣過命既情況下釣 15 條魚/精靈
以下講既 point 我都唔知係咩
應該係釣魚果陣水面出現果 d 野

生成 1 個 15 秒既 time point

當打中 lock point 既時候, 傷害增加 150%

當打中 dive point 既時候, 傷害增加 300%

開始既時候, 出四個 life point

point 既持續時間延長一秒
呢到有講唔同 point 既分別
https://gamedeets.com/archives/232955
唔該巴打 我每日任解到啦
啲寵嘅技技原來咁勁

好想腸油比巴打
計埋佢送個隻有兩只5星
計埋佢送個隻有兩只5星

海豚?
好似係開 ser 禮物黎
計埋佢送個隻有兩只5星

海豚?
好似係開 ser 禮物黎

海豚唔係4星架咩?
見到新手用底價賣魚就好開心
見到新手用底價賣魚就好開心

係,之前執過幾條千幾二千蚊SS魚 我依家仲係成倉SS魚等賣出去,不過仲未好知點定價好,之前D S魚3千幾4千都賣到出去,但係見人地果啲放成萬蚊

見到果啲生產魚記得留住唔好亂賣,果啲我之前8千蚊一條都賣到出去,又係見人地放成萬蚊上個市場到
啲魚除左ss係咪全部賣得
諗住DL黎玩但係16GB IPHONE無位
boss關係要黎刷裝?
有成set架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞