[I/A]《Fish Island 2 歡樂釣魚島2》

848 回覆
6 Like 0 Dislike
4尾王要點打?佢第一波飛龍就冇唒時間

你應該火力未夠
我係320攻左右 再將lv32花炮升到盡先過到

用3圖王裝去強化去唔去度320攻?

我果把強到10都係30X 如果你買埋時裝咪到32X

你過左了?

未啦,冇料升支炮
今日 遇到G4巴打 一齊打條龍
我依加所有生產女都殘價賣 帶人要
今日 遇到G4巴打 一齊打條龍
我依加所有生產女都殘價賣 帶人要

我都諗緊係咪巴打你黎 你支炮成5000攻 我果支得1200,比巴打carry
卡關卡左3日, 半棄狀態
好忟, 又唔甘心咁努力玩完棄左佢

邊關

第二個水槽d魚難到呢

第二個水槽d魚難到呢

我升左都未買齊魚
綠色果啲cheap強化石大家會點樣處理?
照食?
照食?

賣啦仲食,食窮你呀
照食?

賣啦仲食,食窮你呀

已窮, 得返幾皮野
照食?

賣啦仲食,食窮你呀

已窮, 得返幾皮野

+1
啱啱用晒2500point去友抽, 之後賣q晒佢
搞到要變賣家當黎籌旗咁

邊關

4島 好似係
藍龍
佢水屬pick up頭兩日好衝動咁all in左,
尋日買埋個頭, 而家得返30石
典蒜典蒜, 仲未買衫

邊關

4島 好似係
藍龍

我都未過, 差兩關先到
玩左8日定9日
典蒜典蒜, 仲未買衫

我都抽左十抽, 夾埋首抽都係得兩次十抽
衫同頭今日買左, 得返百幾石
照食?

賣啦仲食,食窮你呀

已窮, 得返幾皮野

頂 原來賣架 真係食到窮

咁食邊隻色
典蒜典蒜, 仲未買衫

係咪商店d紫裝? 有無話邊件最好入手
而家d人醒左好多, 唔係生產魚既話, 理得你ss超平都冇人買
反而生產魚就算c rank 開勁高價都有人買
搞到我成缸ss非生產魚, 阻住晒我d位, 賣又唔捨得

ss 魚唔好賣啦
留黎做任

卡5海?

我都卡緊企鵝
有冇心得?

唯一可以小心既係 篤企鵝個時唔好篤埋雞泡魚,
其他都係平時打boss咁

嘩屌隻野幾多血
打到得返10% 都有4萬
而家d人醒左好多, 唔係生產魚既話, 理得你ss超平都冇人買

ss 魚唔好賣啦
留黎做任

咩野任???
我賣左好多

第二個水槽d魚難到呢

我升左都未買齊魚

點樣升槽

ss 魚唔好賣啦
留黎做任

咩野任???
我賣左好多

你幾多lvl?
典蒜典蒜, 仲未買衫

追下post 有個網係翻譯返d 日文
好似有巴打講過頂屬係幾多
照食?

賣啦仲食,食窮你呀

已窮, 得返幾皮野

頂 原來賣架 真係食到窮

咁食邊隻色

其實係咪講緊精靈強化?
咩屬寵咪食咩色

ss 魚唔好賣啦
留黎做任

咩野任???
我賣左好多

你幾多lvl?

31lv
典蒜典蒜, 仲未買衫

追下post 有個網係翻譯返d 日文
好似有巴打講過頂屬係幾多

甲: 6心20攻11經驗3秒( 4屬)
頭: 6crit 20攻 另外果兩樣唔記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞