[I/A]《Fish Island 2 歡樂釣魚島2》

848 回覆
6 Like 0 Dislike
咁都拎到粉紅海豚
19號佢都當extra一日
https://holland.pk/cnbls3qx
巴打可唔可以講下好多日文,冇咩漢字果啲能力值其實係咩黎?唔係好識揀裝
例如大物率上面,或者追加xxx石咁,依啲唔知個關鍵字係咩,估唔到

xxx石 追加 未你釣魚出水瀨石 的機率囉

可唔可以講埋大物率上面果個同攻擊力追加下面果個係咩黎

巴打可唔可以講下好多日文,冇咩漢字果啲能力值其實係咩黎?唔係好識揀裝
例如大物率上面,或者追加xxx石咁,依啲唔知個關鍵字係咩,估唔到

你打得咁快㕱嘅

我早你幾日玩咪一樣刷緊企鵝,我刷左成日都未出到佢出技個喇叭

我出左一支魚缸,不過佢得97攻擊,gg

咩叫刷企鵝
同埋d 顏色石唔知點處理
之前有巴打話留比隻勁既食先(省錢)
但無理由無限用石開倉架

另外想問d 裝備值唔值得升級?

巴打係話儲埋咁多粒大石一次食,唔好一粒兩粒逐次食

廢肥我有百幾粒係信箱到,佢個合石功能係鎖住,唔知未出定我主線未到,信箱入面7日前果啲焗住要賣啦 佢唔比人合石嘅話升寵貴到仆街
首抽出左呢隻6星
仲洗唔洗玩次10抽?
我見而家好似係水屬up, 我驚重覆

.

睇你,想有多幾隻4 5星做隊員加攻咪抽

咁等下轉先

不過唔知幾時下轉架,佢今次up水寵係因為23號有火龍活動,唔知幾時先有其他活動去up架

正話十抽都中左呢隻
btw, 都幾驚唔夠石做其他野, 得返238石, 買時裝件衫要150, 個頭要100
有無巴打有個大約既價位 (加密左先post唔該......)
岩岩開服一齊炒魚
無魚市場喎

第3粒撳入去先有

我禁入去都係LOCK左

咁唔知幾多LV開

樓上講左12lv開

佢14

魚市場應該係要過左某一關先開
有無巴打有個大約既價位 (加密左先post唔該......)
岩岩開服一齊炒魚

唔知點解幾難賣得出 玩左5日賣得一條
ss我就唔賣嘅
其實最煩係佢d timing
明明話轉向,有時等極都唔轉,有時個logo 出得0.1秒就轉撚左

中間果d大圈又係咁
明明show左出黎,又唔講清楚幾秒出
無啦啦hit 緊combo 一野跳出黎

on99!!!
岩岩開服一齊炒魚

唔知點解幾難賣得出 玩左5日賣得一條
ss我就唔賣嘅

因為呢隻game 連coin 都係rare resources
第一次打boss 火龍
差8000幾血唔夠時間

你地果時有無強化左d 裝先去打佢?

巴打,佢個技點解?

巴打,佢個技點解?

時間倒數得返10秒以下, 你果隊野攻擊力+100%
第一次打boss 火龍
差8000幾血唔夠時間

你地果時有無強化左d 裝先去打佢?

支炮要強化, 裝都要

巴打,佢個技點解?

有冇用?其實
用緊lv24支藍炮, 強化到lv6都打唔贏第三個海隻boss

有無攻略/要用咩裝/咩寵之類, 隻王好厚血

巴打,佢個技點解?

有冇用?其實

唔知喎 就咁計係幾勁
但係有啲關隊長迫住用啲回轉加兩秒/倒數加秒數寵
btw, 有隻4星隊長技開蓋回血都幾好用, 木屬棵盆栽咁款果隻

巴打,佢個技點解?

有冇用?其實

唔知喎 就咁計係幾勁
但係有啲關隊長迫住用啲回轉加兩秒/倒數加秒數寵
btw, 有隻4星隊長技開蓋回血都幾好用, 木屬棵盆栽咁款果隻

有冇圖睇下?
用緊lv24支藍炮, 強化到lv6都打唔贏第三個海隻boss

對應寵物、升級裝備、小d手殘

輸左三次, 終於捉到佢扑傻瓜個pattern, 要用曬兩隻手玩
過左了

輸左三次, 終於捉到佢扑傻瓜個pattern, 要用曬兩隻手玩
過左了

呢隻
btw ID: hkgflash
add 多幾個frd 預備定打活動
btw ID: hkgflash
add 多幾個frd 預備定打活動

搵唔到你 我叫 巴打sam

呢隻

佢招技係咩黎得都有隻,不過冇比佢做過隊長

呢隻

佢招技係咩黎得都有隻,不過冇比佢做過隊長

招技咩黎x2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞