[I/A]《Fish Island 2 歡樂釣魚島2》

848 回覆
6 Like 0 Dislike
http://appget.com/c/original/252080/fishisland2-6/
未知
佢話出名既 anime

係咪海底奇兵

出event,一係約到mo仔,一係釣到膠袋基哥,一係釣到潛水鏡
http://appget.com/c/original/252080/fishisland2-6/
未知
佢話出名既 anime

係咪海底奇兵

出event,一係約到mo仔,一係釣到膠袋基哥,一係釣到潛水鏡

釣走 mo 仔等佢老豆成世都搵佢唔到
未知
佢話出名既 anime

係咪海底奇兵

釣走 mo 仔等佢老豆成世都搵佢唔到

結果係釣肥仔
t

求救
係打贏2-6 先有魚市場
t

求救

(好似係)有時會釣釣下中間出現個大圈慢慢收縮咁,佢要你一場tap中兩舊果啲 dive point
t

求救

(好似係)有時會釣釣下中間出現個大圈慢慢收縮咁,佢要你一場tap中兩舊果啲 dive point

試下先
你地刷左邊隻六星寵??要打精靈攻50%up 定 時間剩餘不到10s攻200%up

兩個個acc個分別刷到
如何選擇
t

求救

試下先

搞點左,要特登唔禁先有機會係釣到之前出到2個
t

求救

試下先

同埋唔好帶 d 太勁既精靈
有時比佢地射兩野就釣到
搞到清唔到 d 星星
t

求救

試下先

同埋唔好帶 d 太勁既精靈
有時比佢地射兩野就釣到
搞到清唔到 d 星星

岩岩下一版清D木板就係咁,特登淨係擺一隻
你地刷左邊隻六星寵??要打精靈攻50%up 定 時間剩餘不到10s攻200%up

兩個個acc個分別刷到
如何選擇

我係後者
中到六星我就收貨
冇理到咩技....
btw 我覺得後者勁 d
前者係釣精靈果陣先有用
打共鬥同普通釣魚都用唔到

兩個個acc個分別刷到
如何選擇

我係後者
中到六星我就收貨
冇理到咩技....
前者係釣精靈果陣先有用

我覺得海豚勁過哂佢地

兩個個acc個分別刷到
如何選擇

我係後者
中到六星我就收貨
冇理到咩技....
前者係釣精靈果陣先有用

好 揀一收貨算
add朋友!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
id: 長谷川madao

兩個個acc個分別刷到
如何選擇

我係後者
中到六星我就收貨
冇理到咩技....
前者係釣精靈果陣先有用

我覺得海豚勁過哂佢地

我見 twitter 有海豚無敵論

兩個個acc個分別刷到
如何選擇

我係後者
中到六星我就收貨
冇理到咩技....
前者係釣精靈果陣先有用

我覺得海豚勁過哂佢地

我見 twitter 有海豚無敵論

加入海豚教
中左一隻五一隻六星 同屬
仲要招技一樣 屌 開唔開好
我見 twitter 都有人 post d hidden 魚既圖
咁咪知道佢地個生息地
e.g. 藍鯨係加勒比海 stage 4 同 10

兩個個acc個分別刷到
如何選擇

我係後者
中到六星我就收貨
冇理到咩技....
前者係釣精靈果陣先有用

我覺得海豚勁過哂佢地

海豚係邊隻

兩個個acc個分別刷到
如何選擇

我係後者
中到六星我就收貨
冇理到咩技....
前者係釣精靈果陣先有用

我覺得海豚勁過哂佢地

海豚係邊隻

新玩家 login 3 日既報酬
再轉多一張 hidden 魚

兩個個acc個分別刷到
如何選擇

我係後者
中到六星我就收貨
冇理到咩技....
前者係釣精靈果陣先有用

我覺得海豚勁過哂佢地

海豚係邊隻

新玩家 login 3 日既報酬

要聽日先有

呢條我得c
[img]https://pbs.twimg.com/media/C4ZAgk0UMAElR05.jpg[img]

呢條我得c

不如整理一下大家釣到既 hidden 魚既棲息地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞