[I/A]《Fish Island 2 歡樂釣魚島2》

848 回覆
6 Like 0 Dislike
留ID 引用po 可以copy貼上
三日冇上刪好友 Thx

1.空誠
有火龍打啦咩

第二個海尾關隻boss
活動果隻23號

我打緊14,跟住就打火龍
仲以為EVENT TIM
BTW依家個EVENT有咩好換

唔夠水寵咪換水寵石 一日換一次(打到最難的話)
點睇時裝係堅嘢?
屌刷緊企鵝裝
出左8枝魚杆,差個輪(?)係都唔出比我
求救,第三個板圖尾王要用咩技嘅龐打先會穩d?

我早你幾日玩都係卡緊同一個位
岩先打到佢淨番一萬血,但係比佢開技射死左 有啲都睇唔到邊到飛黎

佢成身紅晒之後開技既話,要小心d篤
因為彈出黎嗰d有d係企鵝,有d係雞泡魚
篤企鵝就冇事,篤雞泡魚佢就會飛黎打你

岩先打到佢淨番一萬血,但係比佢開技射死左 有啲都睇唔到邊到飛黎

佢推薦既leader
點睇時裝係堅嘢?
火龍打唔贏....唔夠時間

岩岩去左打,好輕鬆WO

唔怪得佢紅左之後條血扣咁快
巴打提完之後就打贏左佢
點睇時裝係堅嘢?

其實冇真係分 次貨 同 堅野,不過只係同一套時裝個能力值都可以爭幾遠下,所以我地先叫廢數值果啲做 次貨
D火龍裝要用咩石先升得,我見淨係可以用裝強化既
10萬dl先派個30石同10萬蚊
首抽出左呢隻6星
仲洗唔洗玩次10抽?
我見而家好似係水屬up, 我驚重覆

.

用石都得,係咪你個身冇炸?
首抽出左呢隻6星
仲洗唔洗玩次10抽?

.

睇你,想有多幾隻4 5星做隊員加攻咪抽

比D精靈石頂晒D位
有冇巴打可以加我好友 一開頭加啲架仔好多兩三日冇on
我叫 霹靂大肉腸G4
一齊送友情幣同體力

比D精靈石頂晒D位

我都係,依家係咁賣精靈石 個信箱都百幾粒係到
BTW, 原來水槽整鑽石一日得1粒 仲以為好似啲肥咁 幾個鐘一粒
想問右上果度 Max/100 係咩黎, 點用?

首抽出左呢隻6星
仲洗唔洗玩次10抽?

.

咁等下轉先

比D精靈石頂晒D位

我都係,依家係咁賣精靈石 個信箱都百幾粒係到
BTW, 原來水槽整鑽石一日得1粒 仲以為好似啲肥咁 幾個鐘一粒

我岩岩先21LV開到
傳說裝備係點得黎?
想問右上果度 Max/100 係咩黎, 點用?

去玩水獺果個
可以賺 d 錢, 體力
火龍打唔贏....唔夠時間

岩岩去左打,好輕鬆WO

因為我一直都冇升過野
所以攻擊力唔夠高
之後升左 d 裝再打就過左
火龍裝齊左 lu
首抽出左呢隻6星
仲洗唔洗玩次10抽?

.

咁等下轉先

不過唔知幾時下轉架,佢今次up水寵係因為23號有火龍活動,唔知幾時先有其他活動去up架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞