[I/A]《Fish Island 2 歡樂釣魚島2》

848 回覆
6 Like 0 Dislike
第一次首抽
係唔係有六星就得?
第一次首抽
係唔係有六星就得?

有6星就開波 唔洗諗

難得5金箱 都唔比強化石

今日40咗 打咗5章王 爆哂機 (清緊星星要求)

難得5金箱 都唔比強化石

今日40咗 打咗5章王 爆哂機 (清緊星星要求)

唔比多幾粒 英雄強化
第一次首抽
係唔係有六星就得?

開啦
仲有2隻5星
3隻唔同屬 --> 通殺所有關

快d 升lvl 玩熟隻game
好似下星期就出event!
第一次首抽
係唔係有六星就得?

開啦
仲有2隻5星

原來聽日出
第一次首抽
係唔係有六星就得?

開啦
仲有2隻5星

原來聽日出

即刻開波!
ID: GEM
3-16 點打
4尾王要點打?佢第一波飛龍就冇唒時間

你應該火力未夠
我係320攻左右 再將lv32花炮升到盡先過到
想問火龍魚杵是咪可以用到打3海boss 先換?
有無辦法可以打多D石黎強化D裝

水瀨
3-16 點打

得果10秒仲要唔出時間item

你應該火力未夠

岩岩將碌魚竿升爆都洗左30萬 冇哂料升碌炮

紫韻巴有冇釣到新hidden可以share?我想升啲水槽,但係唔知果幾條hidden邊到有

你應該火力未夠

岩岩將碌魚竿升爆都洗左30萬 冇哂料升碌炮

紫韻巴有冇釣到新hidden可以share?我想升啲水槽,但係唔知果幾條hidden邊到有

睇錯名 雪菜巴先岩,sorry
首抽6星之後無玩10連
3-16 好似係要隻延遲轉向既魚

有無其實option

水瀨

除左佢無得打???
首抽6星之後無玩10連

有無其實option

好似仲有寵係一開波比3個時鐘你

水瀨

除左佢無得打???

佢啲曜日太孤寒
首抽6星之後無玩10連

有無其實option

好似仲有寵係一開波比3個時鐘你

我無6星都過晒頭3個島wo

你應該火力未夠

用3圖王裝去強化去唔去度320攻?
2ch 有人話買傘無咩必要

"ラハム弱いから傘買わなくていいぞ
スノーフレークで十分というかユニコーンでも行けなくはないから槍拾え
それより精霊幅広く強くないと詰む

二人目の星6来たと思ったらオルビス被った…
コスト重くすぎて属性一緒じゃサブとしても使えんよなあ…"
首抽6星之後無玩10連

有無其實option

無, 一係升到隊野勁到auto打得死隻王
呢架船整唔整好 好順貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞