[I/A]《Fish Island 2 歡樂釣魚島2》

848 回覆
6 Like 0 Dislike
有冇人都係入唔到曜日?佢卡住我個每日任

公告有講

好on9 咁每日任果5石點拎呀

無得拎, 等佢賠

公告有講

無得拎, 等佢賠

咁慘

btw 發現連水瀨都要留
而家MAX 珍珠但唔夠石遊船河
4海後半,海豚又變番mvp

海豚要升爆lvl?

公告有講

無得拎, 等佢賠

咁慘

我所有水瀨幣獎勵都會留信箱

海豚要升爆lvl?

海豚其實低攻,升唔升爆我覺得冇咩所謂,但係4海後半好多2 3連dive point,撳dive point仲多過撳普通point,海豚大爆發

公告有講

無得拎, 等佢賠

咁慘

我都係, 仲有好多體力同幣未用

海豚要升爆lvl?

海豚其實低攻,升唔升爆我覺得冇咩所謂,但係4海後半好多2 3連dive point,撳dive point仲多過撳普通point,海豚大爆發

見啲排行前嘅隻寵都係50幾lvl
比少少建議
就係4海沖到去4-14之後就唔使再急住過關
可以先停喺4-14刷到x3.1既花大砲先再上
因為支砲唔夠勁都係會卡喺20

公告有講

無得拎, 等佢賠

咁慘

每日乞啲體力都strong hold左係到

買埋個頭

公告有講

無得拎, 等佢賠

咁慘

體力我都有留
驚佢event 要用體力玩

買埋個頭

我遇極都未遇到個靚嘅

買埋個頭

我遇極都未遇到個靚嘅

成日見d 囡囡有bikini 就好後悔用左男角

買埋個頭

我遇極都未遇到個靚嘅

成日見d 囡囡有bikini 就好後悔用左男角

從來冇考慮過用男角
早晨大家

公告有講

無得拎, 等佢賠

咁慘

體力我都有留
驚佢event 要用體力玩

醒wo,依家開始留先
記住升level 前換架大體力船先升
咁就可以多幾粒體力玩
因為升level 係會補滿
咁就可以多幾粒體力玩

計到咁盡我成日都由佢爆體算,我依家滿體得19,訓一教上一堂都隨時爆左
各位觀眾 最強的船

普通船
各位觀眾 最強的船

普通船

間shop有無開多格位
同埋會唔會見强化石就買
咁就可以多幾粒體力玩

計到咁盡我成日都由佢爆體算,我依家滿體得19,訓一教上一堂都隨時爆左

15分鐘回一體喎
本來預好時間清體拎幣玩水瀨(已儲max 珍珠)
點知打完個email 就超左時
咁就可以多幾粒體力玩

呢d 資源game 係咁架啦
永遠等有up/ 無得再hold 先會用d 資源
各位觀眾 最強的船

普通船

間shop有無開多格位
同埋會唔會見强化石就買

我都諗緊開唔開格

強化石我之前有買, 而家唔買了
水瀨送好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞