[I/A]《Fish Island 2 歡樂釣魚島2》

848 回覆
6 Like 0 Dislike
生產水糟
木,水,火,寶石
巴打我想問點解我隻6星揸劍嘅寵話我招技不適用嘅
同埋ss嘅魚可以加快生產速度,咁s嘅魚又有冇價值?

個限時魚任你地有冇解?有時見佢幾條s魚先換少少野,唔知抵唔抵

寶物圖鑑啲寶物開完圖鑑係咪賣得?

個限時魚任你地有冇解?有時見佢幾條s魚先換少少野,唔知抵唔抵

寶物直接賣就得架啦唔洗留

第一 劍士 你睇返技 好唔好
火劍 只only打精靈 加攻
木劍 打王加攻
水劍 唔記得

S魚賣出去 比人買來交任

有人問咩任最好解
暫時 1.強化石 ,2.寶石,3.抽寵卷
SS魚都可以賣 當然你有多的話
都係睇你缺錢定缺強化

開完圖就可以賣
無五星/可進化係咪可以重刷

第一 劍士 你睇返技 好唔好
火劍 只only打精靈 加攻
木劍 打王加攻
水劍 唔記得

S魚賣出去 比人買來交任

有人問咩任最好解
暫時 1.強化石 ,2.寶石,3.抽寵卷
SS魚都可以賣 當然你有多的話
都係睇你缺錢定缺強化

開完圖就可以賣

THX

我刷隻6星都好似刷左三四次就有
我見同一招技,5星果隻可以10秒內加100%攻,6星果隻加200%,所以我估都差幾遠下,刷隻6星穩陣

我見同一招技,5星果隻可以10秒內加100%攻,6星果隻加200%,所以我估都差幾遠下,刷隻6星穩陣

打到十幾lv了 都係重刷

有冇巴打釣到圖鑑入面 第一個海 同 第2個海嘅hidden魚,可以講下係邊釣到?
我釣到第二個海 第二頁 嘅雞泡魚(stage 5/14)
同埋第三頁嘅唔知咩魚(stage8/16)

刷左個幾鐘都無六星 放棄

刷左個幾鐘都無六星 放棄

咁玩住先啦 遲早抽到嘅
屌 我發現唔刷 6星都冇問題
後期關卡堆魚 堆堆都來特別方法玩死你
好似有條魚 係咁補魚/精靈 你就要靠 海龜 QTE+300%傷咁打

好多關卡用唔到6星
當然做隊員求攻擊輸出 你都可以去刷6星

無課的話 你又想繼續玩
打到第2章 last boss
刷齊全套 先好落下一章(火龍裝)
唔夠攻擊力 你死硬
高質game 少有 支持一下

哈佬巴打

無課的話 你又想繼續玩
打到第2章 last boss
刷齊全套 先好落下一章(火龍裝)
唔夠攻擊力 你死硬

原本直入第三章,發現唔夠攻冇miss都打唔贏就番去刷左套

同埋用石買果啲套裝果陣,好似同一件裝都有個體差異,睇真啲會唔會係廢數值先好出手

哈佬巴打

你有玩?
lm
水槽係點,生產呀個d係咩料
有時入唔到關 彈我去水槽

哈佬巴打

你有玩?

前兩日過左黎 不過手眼唔協調 玩得好廢
你咩名?加你fd子送下友情幣

即係你裝魚個袋滿左,叫你賣左佢/掉去水槽
當你水槽有特定魚就可以比你生產下肥料/石,多左嘅位就可以擺下你鐘意嘅魚,我通常番低哂啲s魚,擺去一個水槽到等解任

同埋等明記得望下個水產市場,我岩先見到有人幾百蚊賣一條ss魚,雖然唔係生產魚,但都即刻買條黎儲圖鑑

即係你裝魚個袋滿左,叫你賣左佢/掉去水槽
當你水槽有特定魚就可以比你生產下肥料/石,多左嘅位就可以擺下你鐘意嘅魚,我通常番低哂啲s魚,擺去一個水槽到等解任

同埋等明記得望下個水產市場,我岩先見到有人幾百蚊賣一條ss魚,雖然唔係生產魚,但都即刻買條黎儲圖鑑

重複嘅魚係咪可以賣走佢
火紋過嚟lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞