[I/A]《Fish Island 2 歡樂釣魚島2》

848 回覆
6 Like 0 Dislike
粉紅色果個係點先有得抽?
咩無料xxx 點解

想問右上果度 Max/100 係咩黎, 點用?

去玩水獺果個
可以賺 d 錢, 體力

係咪淨係睇? 好似禁咩制都用既
首抽出左呢隻6星
仲洗唔洗玩次10抽?
我見而家好似係水屬up, 我驚重覆

.

睇你,想有多幾隻4 5星做隊員加攻咪抽

咁等下轉先

不過唔知幾時下轉架,佢今次up水寵係因為23號有火龍活動,唔知幾時先有其他活動去up架

但水屬有邊幾隻野

有無database 果d 可以check
首抽出左呢隻6星
仲洗唔洗玩次10抽?
我見而家好似係水屬up, 我驚重覆

.

睇你,想有多幾隻4 5星做隊員加攻咪抽

咁等下轉先

不過唔知幾時下轉架,佢今次up水寵係因為23號有火龍活動,唔知幾時先有其他活動去up架

但水屬有邊幾隻野

有無database 果d 可以check

你撳下抽蛋機 寫星數隔離果三條橫線有得睇個pool
咩無料xxx 點解

要儲抽蛋券 無料即係倒數完會免費抽一次
想問右上果度 Max/100 係咩黎, 點用?

去玩水獺果個
可以賺 d 錢, 體力

係咪淨係睇? 好似禁咩制都用既

係, 淨係睇
auto 既
咩無料xxx 點解

無料即係免費咁解
平時要用五券抽一次
但佢每隔一段時間就會免費
一見到無料你就抽
之後會有 cool down 時間
等到佢再無料又再抽
券抽同友抽都係咁

利申: 尋日免費券抽中左五星
咩無料xxx 點解

無料即係免費咁解
平時要用五券抽一次
一見到無料你就抽
等到佢再無料又再抽
券抽同友抽都係咁

活動出前幾粒鐘,我用券連抽8次都中哂3星
咩無料xxx 點解

無料即係免費咁解
平時要用五券抽一次
一見到無料你就抽
等到佢再無料又再抽
券抽同友抽都係咁

有咁多券咩
我都係得五張
咩無料xxx 點解

無料即係免費咁解
平時要用五券抽一次
一見到無料你就抽
等到佢再無料又再抽
券抽同友抽都係咁

有咁多券咩
我都係得五張

我用石開哂魚市場啲位,係咁買賣同解任儲番黎 一抽完就出活動話up
咩無料xxx 點解

無料即係免費咁解
平時要用五券抽一次
一見到無料你就抽
等到佢再無料又再抽
券抽同友抽都係咁

有咁多券咩
我都係得五張

我用石開哂魚市場啲位,係咁買賣同解任儲番黎 一抽完就出活動話up

活動up唔係只限石抽炸咩
係4-19卡撚左幾粒鐘,用撚晒d體都捉唔到隻精靈,又快又高血又多牌又多回血圈次次我都差千幾血
咩無料xxx 點解

無料即係免費咁解
平時要用五券抽一次
一見到無料你就抽
等到佢再無料又再抽
券抽同友抽都係咁

有咁多券咩
我都係得五張

活動up唔係只限石抽炸咩

咁我都安落啲
呢個星星點拎

呢個星星點拎

對番個名,33秒內釣番果條魚
岩岩去hard協力諗住見識下,見到啲人碌炮4500攻,自己果碌得600
呢個星星點拎

對番個名,33秒內釣番果條魚

通常都係果個 stage 既精靈黎

巴打可唔可以講下好多日文,冇咩漢字果啲能力值其實係咩黎?唔係好識揀裝
例如大物率上面,或者追加xxx石咁,依啲唔知個關鍵字係咩,估唔到

巴打可唔可以講下好多日文,冇咩漢字果啲能力值其實係咩黎?唔係好識揀裝
例如大物率上面,或者追加xxx石咁,依啲唔知個關鍵字係咩,估唔到

你打得咁快㕱嘅

你打得咁快㕱嘅

我早你幾日玩咪一樣刷緊企鵝,我刷左成日都未出到佢出技個喇叭

你打得咁快㕱嘅

我出左一支魚缸,不過佢得97攻擊,gg

你打得咁快㕱嘅

咩叫刷企鵝
同埋d 顏色石唔知點處理
之前有巴打話留比隻勁既食先(省錢)
但無理由無限用石開倉架

另外想問d 裝備值唔值得升級?

你打得咁快㕱嘅

咩叫刷企鵝
但無理由無限用石開倉架

巴打係話儲埋咁多粒大石一次食,唔好一粒兩粒逐次食

你打得咁快㕱嘅

咩叫刷企鵝
但無理由無限用石開倉架

企鵝=map3 boss

xxx石 追加 未你釣魚出水瀨石 的機率囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞