[I/A]《Fish Island 2 歡樂釣魚島2》

848 回覆
6 Like 0 Dislike
火紋過嚟lm

水槽係點,生產呀個d係咩料
有時入唔到關 彈我去水槽

即係你裝魚個袋滿左,叫你賣左佢/掉去水槽
當你水槽有特定魚就可以比你生產下肥料/石,多左嘅位就可以擺下你鐘意嘅魚,我通常番低哂啲s魚,擺去一個水槽到等解任

同埋等明記得望下個水產市場,我岩先見到有人幾百蚊賣一條ss魚,雖然唔係生產魚,但都即刻買條黎儲圖鑑

重複嘅魚係咪可以賣走佢

重複嘅s我都會留住,因為遲啲有限時交魚任,會叫你交某種rank嘅魚兩三條咁

同埋我自己都用石擴大左個水槽好多格,唔係成日執袋執到煩 自己個袋同第一個水槽可以用錢擴,不過好貴,所以我都係用2石去擴水槽開位
火紋過嚟lm

我都玩左幾日火紋,好快悶

當你水槽有特定魚就可以比你生產下肥料/石,多左嘅位就可以擺下你鐘意嘅魚,我通常番低哂啲s魚,擺去一個水槽到等解任

同埋等明記得望下個水產市場,我岩先見到有人幾百蚊賣一條ss魚,雖然唔係生產魚,但都即刻買條黎儲圖鑑

重複嘅魚係咪可以賣走佢

重複嘅s我都會留住,因為遲啲有限時交魚任,會叫你交某種rank嘅魚兩三條咁

同埋我自己都用石擴大左個水槽好多格,唔係成日執袋執到煩 自己個袋同第一個水槽可以用錢擴,不過好貴,所以我都係用2石去擴水槽開位

點會咁早去開水糟
你用錢去解個 釣魚包 未得囉

重複嘅魚係咪可以賣走佢

點會咁早去開水糟
你用錢去解個 釣魚包 未得囉

我都話係個人選擇,有咩好
水槽唔係遲早都要開咩 早開早享受姐
釣魚包我好似開左6格想再開已經要9萬,但係你用6粒石開水槽已經有6格
唔想釣兩下就要係咁賣咪開多兩格水槽擺住先,夜晚一次過執囉,有咩問題
高質game 少有 支持一下

哈佬巴打

你有玩?

前兩日過左黎 不過手眼唔協調 玩得好廢
你咩名?加你fd子送下友情幣

巴打Sam

哈佬巴打

你有玩?

我好廢 我想問下d石係係咪留住先?定買時裝?
第一抽係咪必定3*?抽咗幾次

我第一抽好似五星黎....

試多幾次,加油
尋日刷左兩次首抽
有樣野要留意
佢 d 玩家名唔可以改, 亦唔可以 repeat
所以抽完如果仲想用呢個名重刷
記得去 setting 果到揀「退会」
之後打「退会」兩隻字
佢就會成個 acc 幫你刪左
然後你可以重刷, 唔使刪 app
同埋個名可以重用

哈佬巴打

你有玩?

我好廢 我想問下d石係係咪留住先?定買時裝?

我都係玩得兩日,日文都睇唔明,琴日連個每日任都爭啲唔識解,寵啲技又睇唔明
我依家冇用過啲石買野/抽寵,淨係開哂啲水槽,廢事係咁執,不過啲石點用睇你啦,唔開絕對一樣係咁玩

我其實一早睇中左套兔女郎 不過唔好咁快出手住,因為佢啲時裝就算係同一套兔女郎都好,但係能力值都會唔同,時高時低咁,仲有啲能力值睇唔明係加咩,所以我自己唔敢亂買住

我刷果陣送埋石有十抽架,係信箱拎埋先刷啦

哈佬巴打

你有玩?

巴打Sam

Sam?
我淨係搵到個兩日前on過嘅

哈佬巴打

你有玩?

巴打Sam

Sam?

你叫咩名?
[quote]高質game 少有 支持一下

哈佬巴打

你有玩?

巴打Sam

Sam?
我淨係搵到個兩日前on過嘅[/quote5855000121854380

哈佬巴打

你有玩?

巴打Sam

Sam?

我想問下頭十抽精靈係咪要抽?

好難抽 上嚟乞
仲難抽過火紋SS 過百抽06*
火紋過嚟lm

我又係
仲難抽過火紋SS 過百抽06*

1%

哈佬巴打

你有玩?

巴打Sam

Sam?

係呀,我自己有用黎刷十抽,抽左隻6星就開始,不過老實,我唔太肯定隻6星係咪真係勁,因為我果隻招技淨係某個情況先用到,多數時間都用唔到 同埋有巴打話有啲4星嘅技都好唔錯,要因應唔同關用唔同寵咁
不過我就真係唔知邊隻寵勁邊隻廢啦,因為睇唔明日文

刷唔刷就睇你啦,我刷果陣每次10抽都會出5星,刷左3-4次就出埋6星,不過我又見上面巴打話難刷,可能今次我好好彩

哈佬巴打

你有玩?

巴打Sam

Sam?

你叫咩名?

我叫 霹靂大肉腸G4

哈佬巴打

你有玩?

巴打Sam

Sam?

係呀,我自己有用黎刷十抽,抽左隻6星就開始,不過老實,我唔太肯定隻6星係咪真係勁,因為我果隻招技淨係某個情況先用到,多數時間都用唔到 同埋有巴打話有啲4星嘅技都好唔錯,要因應唔同關用唔同寵咁

刷唔刷就睇你啦,我刷果陣每次10抽都會出5星,刷左3-4次就出埋6星,不過我又見上面巴打話難刷,可能今次我好好彩

紅字same
我每次都係用佢推薦既組隊咋

哈佬巴打

你有玩?

巴打Sam

Sam?

紅字same
我每次都係用佢推薦既組隊咋

我都係用推薦,都睇唔明啲技,連啲裝加咩都唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞