LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#20 新手入黎請先睇頭post 今日洗錢咗未

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
LTGEM for Logitech Craft Wireless Keyboard EVA Hard Case Travel Carrying Protective Cover Storage Bag https://www.amazon.co.uk/dp/B0793NML1D/ref=cm_sw_r_cp_api_i_huW1CbJ8AHM2N
其實咁樣細少少最好

完全無諗過用Fn去做arrow key
邊係呀,HHKB 個 fn 箭嘴位好騎呢㗎喎
想入隻realforce R2 PFU, 有冇巴打用過分享下?

有得用了
不過塊brass plate有少少彎咗 搞到望落唔係幾平衡
佢話個二極管壞左...
呢d二極管鴨記有冇得買?
唔想等直接自己焊
買應該唔難買 但我會send返去整算 廢事整壞
反正佢會包郵費
send返去大陸好撚麻煩又要等
上次諗住寄手機底板 好多間都話唔寄電子野
我叫佢send幾個比我自己焊算
對我黎講,無數字真係好唔方便
+1 唔識用40%
用咗幾日都頂唔順

1000蚊,我真係要考慮下
何苦呢
中國果個魔岩96望落好正,但冇乜鬼佬評測過
考慮緊
regular 應該係鴛鴦灰色,blank / unprinted 應該講緊同一樣嘢?
請教巴打$800 BUDGET, 104/8鍵 青軸發光或RGB 有冇推介呢?
鴨仔?
小弟見鴨仔同IKBC個價都好乎合筆直亦都考慮中
不過見呢到師兄個個都咁有研究!
所以想八下有冇其他牌子推介
我組完都係用佢本身比果個,改都沒改
因為實在太唔就手

淘仔Tu40
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞