LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#20 新手入黎請先睇頭post 今日洗錢咗未

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
咁就狗衝
其實想要carbon fiber
有隻叫drop shift既新keyboard個layout相似但高少少多少少keys
可以望一望
望下好啦最好唔好買
唔計果隻又唔計DIY既真係得leopold有整1800layout
我真係望下...二百幾美金,cherry仲要加錢
咁我衝leopold架啦
唔該哂咁多位巴打

其實工具我有 訂左kbd8x砌
好想試下holy panda 但無時間又唔想哂左d 軸咪諗住買hot swap玩住先 第時睇啱其他case先焊死
以時間 效率 性價比黎講 tofu無得輸
GMMK又唔送香港所以tofu係最好

好撚正
咩kit黎
想知你啲USB Cable邊度買
咩wrist rest黎
呢到一次過覆晒上面

咩kit黎

Gray COD67 + T1 switch + MDA大骨caps
想知你啲USB Cable邊度買

usb cable係之前上淘仔見到就買嚟玩吓,買之前覺得有啲貴同驚伏,但係成品出到嚟我覺得好值

咩wrist rest黎

呢塊普通鋁wrist rest嚟手汗多唔鐘意用木

CLS 330 HKD 買條線
都係嗰句喇你俾晒材料我都唔一定識整,呢啲錢係要俾,加上成品效果我覺得係抵俾
keycap都係千幾蚊買幾粒膠
artisan會貼切啲

隨時二三千得一粒
大豆芽
https://www.youtube.com/watch?v=MJpXMlWcONk

razer X ducky , 豬年SPACEBAR, 不破口pbt doubleshot keycap
made in tw , synapse 功能+ one2 功能
仲要只係 2990 台幣

有冇人試過O係 原價屋買野 (http://www.coolpc.com.tw/phpBB2/viewtopic.php?f=52&t=258502)
知唔知點樣運黎香港? 用代運?
我覺得razer green 好聽過cherry blue
清脆D, 響D 同輕D
我想要呀、但係唔知香港遲啲會唔會上
應該唔會, 香港連one rgb 2 108 都冇代理
同埋台灣網買平成 25% -30 %
呢隻HKD 775 就有哂, 兩個牌子旗艦版keyboard 的所有野
想知massdrop holypandas果邊嘅drama依家咩環境
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞