LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#20 新手入黎請先睇頭post 今日洗錢咗未

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
又係個招 買10個換1個自己用
最吊鬼係 自己幻想 A SET 既某個色同 B SET 某個色同 C色某個色
搭埋一定好正
佢唔買我地下個post頭post釘佢個名上去
"比卡超打手買左gmk mizu未?"
「dixiemech
https://dixiemech.com
Score hidden
·
25 minutes ago
We have had a decent amount of people come to us with this concern. It is possible that we may extend it until Friday. So keep your eyes peeled.」

GMK Mizu有機會押後closing date至Friday
佢D色 真係好毒
無錢何來解決問題呢
最底果套知更鳥幾靚
但估唔到淘寶都成千人仔

BTW SEND多D靚KEYCAPS圖比佢睇
引佢買多把MX軸 隻980C比左我先
但要等到10月個痛苦先會完結
唔好迫我出手啦 岩岩先比人屌完
你係咪都想個名俾人釘喺下個post頭po
我主要想搵黑灰綠白搭
我重睇緊D人點撞色
暫時心水
Modern Dolch
Solarized Dark
Shoko
Wavez
有邊隻靚啲嘅 microswitch 啱 CST trackball 用?
識貨唔炒到飛起唔買

結果都係頂唔緊 今唔落手
放過我今個月仲要買生日禮物
樹皮都冇得食
唔記得問埋 圖下邊個款都係Modern Dolch?
買唔落手*
佢話RF好柒
HHKB之後去日本可能買埋
我泥足深陷 佢出個D黑灰藍綠 真係好毒
應該係,我估可能係打燈 / 後製影響左個色
深灰係gmk dolch
淺係gmk modern dolch
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞