LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#20 新手入黎請先睇頭post 今日洗錢咗未

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
呢個價位應該選擇唔多
有無廠board撚講兩句
@目空
各位大佬我想問下gmk screw in stab可以係邊度買到?
搵左好耐得cherry原廠screw-in
唔知係咪同一樣野

事關係套件跟黎個stab好垃圾
諗住砌住第一個keyboard將就玩下
點知頂唔順個stab卡唔實個條鐵
瘋狂鬆出黎
novelkeys
daily clack
zealpc
massdrop不定時有
1up

張invoice 已經係三年前,隻board serial number 應該係18。
佢搞到咁大,都唔知佢點ship out。
日本老秋big cam
冇得同你比
普通殼仲要加多個 industrial gray 殼...
邊度黎?
https://www.youtube.com/watch?v=6tKHlWXSi5o&t=1s
唔係針對任何人, 不過在座各位都係垃圾
p.s. 佢最後都係未砌得滿 36*36 O既switch wall
牆上面一大堆垃圾
https://linshibi.com/?p=27591&amp

記錯名係bic camera
啲 switch 唔用喺隻 keyboard 上面等於垃圾
咁講d 試軸器咪.............
yodobashi 大量
貪平係淘寶買左個ikbc,今日想換鍵帽一野蚊左個軸出黎…。想問下香港有無人整鍵盤?
LZ Masterpiece 36/50

幾塊weight 落左24k gold coating,成隻board 好重,用料好加made in Korea 。

算係LZ最好嘅作品。
加多套SP SA Black Blank , 終於有人肯搞GB。

無top housing嘅
大力金剛指
咁有無得搞。壞一粒軸就total loss
是但買一粒cherry switch。cup返個上蓋落去就ok
原來唔係無咗top hosuing,張相影得佢黑
係個stem爆咗出嚟

應該要desolder再solder返粒上去
巴打呢個係唔係早排限量個套?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞