[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(4) sem2/4加油

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
IIC 上左幾堂都頂唔順係咁釣魚
想問最後個篇千字文難唔難靚grade

你係咪ken&kelly份千字文

係呀巴打

冇買 臨考前問frd借黎望左一晚 最後A+
我果陣係靠其他course work攞分

乜野嚟
聽落好似幾易好grade

iic喎

hpcc應該下個sem先有?
今個sem有ismw果d
聽個名都feel到伏

ismw 我都驚驚地 雖然上堂幾開心 但全部course work計分

係呀巴打

你有冇TG?我send d main point俾你,跟住黎寫至少b
想問報non jupas gpa應該填out of幾多?

4.0

唔該巴打 同埋幾時完成個course,應該填April?

乜野嚟

iic喎

聽個名都feel到伏

ismw 我都驚驚地 雖然上堂幾開心 但全部course work計分

上堂果d野係唔錯既
唔駛考試冇聽書既壓力
反而feel到自己真係學到野

乜野嚟

iic喎

聽個名都feel到伏

上堂果d野係唔錯既
唔駛考試冇聽書既壓力
反而feel到自己真係學到野

上堂唔錯
借問聲tutorial嗰組係咪隨機分
聽個名都feel到伏[/quote]
ismw 我都驚驚地 雖然上堂幾開心 但全部course work計分[/quote]
上堂果d野係唔錯既
唔駛考試冇聽書既壓力
反而feel到自己真係學到野[/quote]

上堂唔錯
借問聲tutorial嗰組係咪隨機分[/quote]
未開始上
我地20先開始
唔會隨機掛,死人嫁
AE真係悶死人
AE真係悶死人

上個sem先上完 堂堂聽佢照notes讀悶到抽筋 最尾仲B埋
AE真係悶死人

上個sem先上完 堂堂聽佢照notes讀悶到抽筋 最尾仲B埋

你邊個lecturer
AE真係悶死人

有諗過讀唔讀 最後揀ISMW

係呀巴打

你有冇TG?我send d main point俾你,跟住黎寫至少b

咩千字文
讀cwb既SRM
sem 1 GPA >3.75
有full cert但唔高
想問BU PERM year 1有無機?
想問下有科C 左有冇得retake

C無

屌呢到有冇soc sci人

Sem2要爆4 year2先可以輕鬆啲

Year2係咪都好睇重year1 cgpa

Between有冇人可以教我點溫food body 嘿iic

我果陣sem1 gpa 3.5x 但係想入hku
之係果個sem就3.9x
year2 就希望keep到cgpa>3.8
如果唔係year1追番上3.8既話year2會讀得仲大壓力
上到year2啲科少左人拉curve難左攞好grade
而家cgpa 3.87 等緊offer
順便拜一拜offer神

點樣可以一下子爆咁多 我year 1 sem 1得3.6 但aim hku socsci 同埋好似個個都想入hku咁 係咪好大競爭
AE真係悶死人

你邊個lecturer

CK
口頭蟬: Think about it
想問報non jupas gpa應該填out of幾多?

4.0

唔該巴打 同埋幾時完成個course,應該填April?

我亂填開我寫開5月
讀cwb既SRM

想問下呢科係咪冇interview?
利申 冇full cert琴日收到email之後頹撚左
AE真係悶死人

你邊個lecturer

CK

AE宜家得翻佢教, 其實上堂留心聽佢講鍾意果d睇法寫翻落份卷度就ok
利申:ae拎A
讀cwb既SRM

想問下呢科係咪冇interview?
利申 冇full cert琴日收到email之後頹撚左

咩email?

係呀巴打

多謝巴打
tg: sosad18
btw 書真係唔重要? 我見好多人都唔買

係呀巴打

巴打介唔介意send埋比我...我都讀緊...thank you
Tg:orange669

係呀巴打

巴打,可唔可以send埋比我?
TG:neverkn
唔該!
AE真係悶死人

你邊個lecturer

CK

AE宜家得翻佢教, 其實上堂留心聽佢講鍾意果d睇法寫翻落份卷度就ok
利申:ae拎A

真係好悶 大半班玩曬手機

係呀巴打

巴打介唔介意send埋比我...我都讀緊...thank you
Tg:orange669

巴打可唔可以預埋我,感激
Tg:YKS11

係呀巴打

多謝巴打
tg: sosad18
btw 書真係唔重要? 我見好多人都唔買

sent,書0用處,除非aima+a都唔洗用書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞