[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(4) sem2/4加油

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
Rebecca重未sd我封reference letter俾hku
重要等幾耐?
Rebecca重未sd我封reference letter俾hku
重要等幾耐?

same 放農歷假前問左佢話會攪哂ust個d先
in完係咪無必要再申請reference letter?

hku 幾時會放conditional offer ?

求解答 唔該

之前有冇交到ref letter?
btw巴打in咩?

讀緊nursing
lecturer話gpa 高過3.5先肯寫
前幾日先出gpa
但我一早in完
in完係咪無必要再申請reference letter?

hku 幾時會放conditional offer ?

求解答 唔該

之前有冇交到ref letter?
btw巴打in咩?

讀緊nursing
lecturer話gpa 高過3.5先肯寫
前幾日先出gpa
但我一早in完

利申 year 1
Year1 GPA得2.78 係咪已經無望入U
有無人今日HKU nursing interview?

巴打幾點?

3點9

你地gpa有interview offer
Yr1報左 hku BSC exercise and health 琴晚入左gpa同unofficial transcript有冇巴打知大概幾時會有interview通知
定其實我太廢冇得in
Yr1報左 hku BSC exercise and health 琴晚入左gpa同unofficial transcript有冇巴打知大概幾時會有interview通知
定其實我太廢冇得in

睇天書啦巴打
定其實我太廢冇得in

睇天書啦巴打

之前聽過下天書但唔記得係乜
利申on99乜撚都唔識
定其實我太廢冇得in

睇天書啦巴打

利申on99乜撚都唔識

上10樓sdcs間房到借
定其實我太廢冇得in

睇天書啦巴打

利申on99乜撚都唔識

唔緊要
你係咪kec?係既話可以搭電梯上十樓,之後轉一次右去入第二間房。之後入去counter問佢借天書,有得揀成績紀錄/面試紀錄。一次試一本,無得影/帶走,只可以手抄。另外1-5既430-530(not sure)有個問問題時間 亦都可以book,呢個詳細就要問返counter
唔係kec就要問其他巴絲喇
定其實我太廢冇得in

睇天書啦巴打

利申on99乜撚都唔識

上10樓sdcs間房到借

Thx巴打
Between嗰本野大概係講啲乜

巴打幾點?

3點9

未派已經有

巴打幾點?

3點9

未派已經有

我 gpa 究極低
Imm啲人通常聽唔聽書
仲未有得拎official 嗰張 up住張unofficial 先
Btw 自介仲未作係咪死得 我睇天書hku eng有人二月就要in
Imm啲人通常聽唔聽書

唔聽
定其實我太廢冇得in

睇天書啦巴打

利申on99乜撚都唔識

唔緊要
你係咪kec?係既話可以搭電梯上十樓,之後轉一次右去入第二間房。之後入去counter問佢借天書,有得揀成績紀錄/面試紀錄。一次試一本,無得影/帶走,只可以手抄。另外1-5既430-530(not sure)有個問問題時間 亦都可以book,呢個詳細就要問返counter

星期六個到開唔開?
想睇天書

巴打幾點?

3點9

未派已經有

我 gpa 究極低

咁即係幾多

巴打幾點?

3點9

未派已經有

我 gpa 究極低

咁即係幾多

好似話上年個分突然高左
定其實我太廢冇得in

睇天書啦巴打

利申on99乜撚都唔識

唔緊要

星期六個到開唔開?
想睇天書

唔肯定
Imm啲人通常聽唔聽書

唔聽

阿sir幾有心 但我真係無咩興趣
直頭有人訓
Imm啲人通常聽唔聽書

唔聽

直頭有人訓

呢科都係睇考試
Imm啲人通常聽唔聽書

唔聽

直頭有人訓

呢科都係睇考試

CL14?

巴打幾點?

3點9

未派已經有

我 gpa 究極低

咁即係幾多

好似話上年個分突然高左

我得3.12
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞