[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(4) sem2/4加油

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
scholarship既result出左?

cwb出佐
Kec附近有冇啲餐廳係可以三十蚊內
除左三餸飯,日日食,食到厭

早餐時段可能有 之後就難啲

我有時會去間臨華街個邊嘅茶記32蚊常餐 幾抵屌

附近工厦m記 24蚊

附近工厦m記 24蚊

又到星期一
又到星期一

仲有兩個月就完sem
又到星期一

仲有兩個月就完sem

玩完
又到星期一

仲有兩個月就完sem

玩完

又到星期一

仲有兩個月就完sem

玩完

又到星期一

仲有兩個月就完sem

玩完

又到星期一

仲有兩個月就完sem

玩完

係咪得我一個好想快啲完sem放暑假 日日好大心理壓力

你有冇TG?我send d main point俾你,跟住黎寫至少b

多謝巴打
tg: sosad18
btw 書真係唔重要? 我見好多人都唔買

sent,書0用處,除非aima+a都唔洗用書

仲有邊個要?

仲有我[
Tg: kateehui

Tg: Yin1230

Tg: dark11001000

Tg:LIHKGzk
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6z21iM1k_fTpp_VrJd8OuQ2ttOOjLhygkNe9_BqT4XUPQug/viewform?c=0&w=1

各位hpshcc既同學
呢份係ITA既功課
麻煩大家幫手做左呢份問卷
祝做左既個個gpa爆4
year2做既個個有offer!!!
想問下個hku校長推薦計劃有冇用?收到email select左

冇收到email係咪即係收左皮

你地gpa幾多?
點解我冇
Gpa唔差

3.9

Me2 但冇

可能差你少少
想問下個hku校長推薦計劃有冇用?收到email select左

你地gpa幾多?
點解我冇
Gpa唔差

3.9

Me2 但冇

可能差你少少

好似睇埋英文course既成績

你地gpa幾多?
點解我冇
Gpa唔差

3.9

Me2 但冇

可能差你少少

好似睇埋英文course既成績

其實佢封email係提就到deadline 我覺得收到都唔一定中 我就是例子
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6z21iM1k_fTpp_VrJd8OuQ2ttOOjLhygkNe9_BqT4XUPQug/viewform?c=0&w=1

各位hpshcc既同學
呢份係ITA既功課
麻煩大家幫手做左呢份問卷
祝做左既個個gpa爆4
year2做既個個有offer!!!

附近工厦m記 24蚊

究竟間m記點去
搵左幾次都搵唔到
想問下有無Chem theme巴打收到HKU interview
想問下有無Chem theme巴打收到HKU interview

未收到

附近工厦m記 24蚊

究竟間m記點去
搵左幾次都搵唔到

我都搵唔到次次行行下都索性去megabox算

附近工厦m記 24蚊

究竟間m記點去
搵左幾次都搵唔到

我都搵唔到次次行行下都索性去megabox算

有次都係朋友帶路先知有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞