[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(4) sem2/4加油

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
今日先知原來已經可以apply transcript
佢話要十個工作天先會有
數數手指姐係要等到23號
我apply city個科 28號deadline
依家手上有齊year 1 既transcript
咁我依家應該跟邊個方法好
1)up住舊transcript 最尾叫學校直接寄新transcript 比city
2) 等10日 出新transcript先再搞個application

28號dead ,23先有新transcript唔想咁趕

up左unofficial先啦

快d apply official 寫明要urgent

黃色張transcript application form 唔見有urgent 揀既

上myfutue搞
Btw GPA幾多

岩岩上左myfuture 都唔見有urgent揀
平時愛理不理 依家先知出事
Cgpa 3.3x
佢話要十個工作天先會有
1)up住舊transcript 最尾叫學校直接寄新transcript 比city
2) 等10日 出新transcript先再搞個application

黃色張transcript application form 唔見有urgent 揀既

要自己寫係最上方
GPA 3.2x有無得追

文科撚
Q8

If I need the transcript(s) urgently for university application(s), can I pick up the transcript(s) earlier?

A8

You are advised to apply for transcript(s) through the paper form instead of through MyFuture as you have to attach supporting documents to support your urgent request. If you need your transcripts urgently, you are suggested to collect them in person at Kowloon East Campus.

聽日當面去office搞
佢話要十個工作天先會有

巴打快啲搞 我星期五去俾錢佢叫我自己寫urgent 今日email話有得拎
佢話要十個工作天先會有

巴打快啲搞 我星期五去俾錢佢叫我自己寫urgent 今日email話有得拎

收到
想問supporting document 係咪dse + official transcript 就夠? (行申無考IELTS)
Kong u 交transcript 係交去grade嗰度定higher diploma嗰度

文科撚

社科撚2.88都未出聲

依家開始溫定書
有冇cwb星期四上management嘅巴絲打
前面果條友真係煩到仆街

文科撚

社科撚2.88都未出聲

依家開始溫定書

巨巴

文科撚

社科撚2.88都未出聲

依家開始溫定書

你唔係話溫到好chur嫁咩

文科撚

社科撚2.88都未出聲

依家開始溫定書

衰科戇鳩無考試科
Self e&e一個c-
同埋我英文差
又到星期一

sem2冇乜心機,星期六日冇點做過野

點算 真係勁hea 再咁落去會仆街 3月尾左右就開始midterm

壓力大過sem1好多 sem1 起碼上堂都幾開心
今個sem除咗RPC 同 QA 好啲之外其他都...
最19 係果堂Hk & chinese soc in transition

HKCST邊個教?上個sem Rosette教 上堂係悶d但派grade幾鬆手

文科撚

社科撚2.88都未出聲

依家開始溫定書

衰科戇鳩無考試科
同埋我英文差

咁其他要考試既科呢

文科撚

社科撚2.88都未出聲

依家開始溫定書

衰科戇鳩無考試科
同埋我英文差

咁其他要考試既科呢

都叫有b
呢啲係assignment 同未夠熟...
溫咗個啲冇出

Soc有a-㗎

認真啲assignment 做得唔掂
話咁快就收到bu interview 有無太空同胞都收到

有得in係未已經有大機會落到地球

點解你會有呢個錯覺
大把科你有報就有得in

點解你會有呢個錯覺
大把科你有報就有得in

點解你會有呢個錯覺
大把科你有報就有得in

Bu咩科
我無既

點解你會有呢個錯覺
大把科你有報就有得in

Yr1 sem1 兩科F左點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞