[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(4) sem2/4加油

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
Mk
Mk

Lm
啱啱上MBB Kenneth堂
坐最後個排個6 7個人嘈撚住哂 勁撚嘈
點撚樣上堂呀
要玩要叫出去啦仆街

佢地出門口玩一樣咁嘈

IOC一樣有2,3條友特別嘈

IOC Rebecca 把聲蓋哂啦
有冇YR2 ASc巴打收到hku phone call,通知 閣下去interview?

Detail please
有冇YR2 ASc巴打收到hku phone call,通知 閣下去interview?

你yr2定係yr1?
點撚樣上堂呀
要玩要叫出去啦仆街

佢地出門口玩一樣咁嘈

IOC一樣有2,3條友特別嘈

IOC Rebecca 把聲蓋哂啦

有Rebecca係到想出句聲都難
點撚樣上堂呀
要玩要叫出去啦仆街

佢地出門口玩一樣咁嘈

絲打啱啱同一班?
班仆街好撚煩

係咪當中有個女仔啡啡地色頭髮 拎住部粉紅色macbook上堂

你yr2定係yr1?

Yr2 ASc 成績合理 有準時upload成績 係reference letter前幾日再問先sd左
點撚樣上堂呀
要玩要叫出去啦仆街

佢地出門口玩一樣咁嘈

絲打啱啱同一班?
班仆街好撚煩

係呀

你yr2定係yr1?

Yr2 ASc 成績合理 有準時upload成績 係reference letter前幾日再問先sd左

暫時好似bio 同earth sci theme 出左interview

你yr2定係yr1?

等多陣先啦巴打 暫時我得知biological science theme嘅人收到phone call only
Chem theme 巴打表示關注

你yr2定係yr1?

等多陣先啦巴打 暫時我得知biological science theme嘅人收到phone call only

今日開始3字頭電話全部都聽

你yr2定係yr1?

今日開始3字頭電話全部都聽

係2,3字頭。
我收到嘅電話號碼係2517 354X
有冇揀biological sci theme嘅巴絲分享下揀咩area
有冇揀biological sci theme嘅巴絲分享下揀咩area

有冇揀左ecology & biodiversity既朋友

Food & Nutritional science
想問下依家有無人入到myfuture
想問下依家有無人入到myfuture

打錯密碼.

你yr2定係yr1?

yr2,睇department
想問下個hku校長推薦計劃有冇用?收到email select左

冇收到email係咪即係收左皮

你地gpa幾多?
點解我冇
Gpa唔差

我4

有冇巴打知封野大唔大封
怕interview表現麻麻

交左
我都in 得麻麻
有好過無
次次星期三朝早堂QA都有個人遲到然後坐最前係度上lihkg,有人仲要係圖書館見到佢係度睇鋼鍊
如果你睇緊呢個post既話可唔可以話我知你用咩software睇鋼練 果日係圖書館好想問你,但係又覺得咁問好似好怪
次次星期三朝早堂QA都有個人遲到然後坐最前係度上lihkg,有人仲要係圖書館見到佢係度睇鋼鍊
如果你睇緊呢個post既話可唔可以話我知你用咩software睇鋼練 果日係圖書館好想問你,但係又覺得咁問好似好怪

我唔係佢,但我推介你可以用ebb.io

我唔係佢,但我推介你可以用http://ebb.io

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞