[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(4) sem2/4加油

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
啱先柒唔切所以就bug咗
依家揀咗其他嘅non jupas嚟報算(反正yr1
但係又有兩個新嘅問題出現
1.上my future 申請transcript
但係爬文話要十個工作天
十個工作天既係28號
city nonjuas嘅deadline就係28號
咁我應該點
可唔可以聽日去KEC同佢地講話尋晚上myfuture申請咗但係依家急需?
2.想問下KEC有冇邊到可以scan野?
求救呀各位巴打

1. 實際無咁耐 但你怕嘅就親身去office拎form填寫urgent 又或者official transcript可以後補 up住unofficial頂住先

2. 細com有部可以scan+print 應該無記錯

之前apply transcript 兩日之後已經收到email話拎得 不過佢個通知sd咗落垃圾郵件到
Kec啲影印機可以插隻usb落去scan 不過scan得幾差下

thx巴打
聽日去細com試下搞搞佢先

可以試下去app store download掃描全能王
急求午餐好去處 megabox多人到

得寶三哥

得寶三哥

大家樂隔嚟個間?
好多人

得寶三哥

大家樂隔嚟個間?
好多人喎

得寶三哥

大家樂隔嚟個間?
好多人喎

大家樂無淘大得寶係迷你倉大火個度
得寶個間特別好食
我6號個日申請左transcript,仲未收到email
岩岩去左問佢原來已經有得拎
大家可以去問下有無
CBP其實有冇人會買textbook

我買左
得寶個間特別好食

我買左

幾錢? 我諗緊買唔買

我買左

幾錢? 我諗緊買唔買

我上個sem讀完覺得睇notes都夠,但想買既都可以買,又或者可以公共圖書館借

我買左

幾錢? 我諗緊買唔買

我上個sem讀完覺得睇notes都夠,但想買既都可以買,又或者可以公共圖書館借

佢d notes好甩溜喎
巴打悟性一定好高

我買左

幾錢? 我諗緊買唔買

巴打悟性一定好高

你今個sem洗唔洗用

我買左

幾錢? 我諗緊買唔買

我上個sem都讀完
D notes係精簡左小小嘅
我就借左本書 唔係成日用到 不過都有用
利申 得A-

我買左

幾錢? 我諗緊買唔買

巴打悟性一定好高

你今個sem洗唔洗用

我冇買到
但我介紹你睇khan academy呢個youtube channel,易明好多

我買左

幾錢? 我諗緊買唔買

巴打悟性一定好高

你今個sem洗唔洗用

我冇買到
但我介紹你睇khan academy呢個youtube channel,易明好多

Khan Academy d topic係咪同課程一樣?其實我IGC都係靠佢

我買左

幾錢? 我諗緊買唔買

巴打悟性一定好高

你今個sem洗唔洗用

我冇買到

Khan Academy d topic係咪同課程一樣?其實我IGC都係靠佢

打返key words就應該搵得返相關既野

我買左

幾錢? 我諗緊買唔買

巴打悟性一定好高

你今個sem洗唔洗用

我冇買到

打返key words就應該搵得返相關既野

唔該巴打
cbp本書好似300-400蚊
但書展完左唔知仲有咩途徑買
學校圖書館有舊版書 可以睇下岩唔岩用
我自己溫cbp係睇呢本書同YouTube

我買左

幾錢? 我諗緊買唔買

我上個sem都讀完
利申 得A-

我上堂jot唔到好多野 巴打份notes係咪寫滿野

唔該巴打

我買左

幾錢? 我諗緊買唔買

我上個sem都讀完
利申 得A-

我上堂jot唔到好多野 巴打份notes係咪寫滿野

我都係 其實上堂都唔知點jot notes
btw今日個堂最後有人扯鼻寒好大聲

唔該巴打

圖書館係8th同11th版本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞