[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(4) sem2/4加油

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
祝各位sem4太空人個個收offer收到手軟
sem2嘅個個爆4
LM
LM 大家齊齊落返地球
LM
太空人終於會推post
LM
LM
一放gpa個幾日都會推post勁快
LM
希望黎緊個sem有4
問多次先
有冇知self e&e呢科係點計分
a+,b,b-,c-,d
個grp work好似冇乜用
仲話計六成
Lm
問多次先
仲話計六成

Btw 之前有追開nonju post見你講imm 你呢科點?
Lm
你地要加油
利申收左皮
聽日八半
聽日八半

聽日兩半
其實過咗呢個sem體驗到嘅就係every single component of a course is freaking important
死一part隨時一個subgrade 真係要步步為營

To year1們 爆唔到4嘅 你仲有三個semester去追 三個sem 可以改變好多 亦唔洗過於執著yr1走 要記住第一年走到係bonus 唔係必然 努力做好yr1 cgpa 等自己往後唔好太辛苦 yr2心理壓力係好撚重

利申 yr2垃圾
其實過咗呢個sem體驗到嘅就係every single component of a course is freaking important

To year1們 爆唔到4嘅 你仲有三個semester去追 三個sem 可以改變好多 亦唔洗過於執著yr1走 要記住第一年走到係bonus 唔係必然 努力做好yr1 cgpa 等自己往後唔好太辛苦 yr2心理壓力係好撚重

利申 yr2垃圾

第一年走係bonus
新po留個靚名

sem2 去盡佢
想問reference letter問唔關嗰科事嘅lecturer寫會唔會唔係咁好 比如明明報finance科但問ge3 lecturer拎 定係其實有就得

利申 yr2垃圾

第一年走係bonus

心理壓力已經夠哂重
依家炒一科都可以退學
想問reference letter問唔關嗰科事嘅lecturer寫會唔會唔係咁好 比如明明報finance科但問ge3 lecturer拎 定係其實有就得

當然要關事啦

利申 yr2垃圾

第一年走係bonus

心理壓力已經夠哂重
依家炒一科都可以退學

就係知yr2心理壓力大先想yr1走
問多次先
仲話計六成

Btw 之前有追開nonju post見你講imm 你呢科點?

衰grp個part同考試差啲囉
得個b...
Grp個應該0咁濟
Flash有bug

Present超時+因為聲太大想較
點知佢個電腦要開個唔知咩先可以較聲
(無得平時直接㩒 咁樣去較)
用咗成分幾鐘整,佢塊面黑過阿嬌

Ppt+word就只可以話信錯grp mate
比埋份人地a-個例子叫佢地抄
我整flash,佢地都抄唔齊
格式錯.....

考試冇得講,真係記得唔夠熟

平時分就都有8-9成
我ws大部份都a+

ind個flash唔知佢比幾多我
屌佢老母,
我一個flash啲特效》人地grp啲特效
唔係我自大,但真係冇一個人ind啲特效多過我
條撚屌又話齊特效=有a
唔知佢真定假喇
冇嘅話我真係一嘢斬撚死條仆街食屎吹水狗
佢冇教嘅我都有整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞