[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(4) sem2/4加油

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
想問IIC點樣請假 定係可以補返醫生紙

二樓有form拎

要預早 定係遲d補返

事假要提早,病假好似一星期內補交
想問IIC點樣請假 定係可以補返醫生紙

二樓有form拎

要預早 定係遲d補返

事假要提早,病假好似一星期內補交

唔該巴打
有冇人lecturer仲未寄reference letter 去港大?

我呀

我 email 佢地唔覆
想問3.5有幾多人攞到
想問3.5有幾多人攞到

你講緊邊科先
星期二political science 可唔可以揾人擊殺咗第1排條on9

係咪係咁講英文,但又瘋狂重覆自己講野既肥仔?

係呀屌

Thomas?

唔知佢叫咩名,話自己唔識canto嗰個
又到星期一

sem2冇乜心機,星期六日冇點做過野

點算 真係勁hea 再咁落去會仆街 3月尾左右就開始midterm

壓力大過sem1好多 sem1 起碼上堂都幾開心
今個sem除咗RPC 同 QA 好啲之外其他都...
最19 係果堂Hk & chinese soc in transition

巴打星期五上cst?
又到星期一

點算 真係勁hea 再咁落去會仆街 3月尾左右就開始midterm

最19 係果堂Hk & chinese soc in transition

巴打星期五上cst?

有冇人lecturer仲未寄reference letter 去港大?

我呀

我 email 佢地唔覆

可能佢地想儲埋一齊一次過交
又到星期一

巴打星期五上cst?

我會唔會識你?
又到星期一

巴打星期五上cst?

我會唔會識你?

唔會掛 我無乜點同人講過嘢
有冇iec嘅巴絲已經拎左transcript
佢話可能禮拜一會到但仲未有email
有冇iec嘅巴絲已經拎左transcript
佢話可能禮拜一會到但仲未有email

有機會sd咗落垃圾郵件到
星期二political science 可唔可以揾人擊殺咗第1排條on9

係呀屌

絲打又係我地班?

佢第二科同我同班 成日伸懶腰打到我

係咪黑黑地 肥矮 唔似local
有冇巴打rpc係Chan Kam Fai教?想知佢幾時有堂 搵佢寫reference letter

係呀屌

絲打又係我地班?

係呀好多面鬚嗰個
有冇巴打rpc係Chan Kam Fai教?想知佢幾時有堂 搵佢寫reference letter

星期三230-530 cita教

係呀屌

絲打又係我地班?

係呀好多面鬚嗰個

其實我唔係上呢堂 但我應該知邊個
佢應該有份上EE
點解開sem無耐library都咁多人
點解開sem無耐library都咁多人

可能多人低gpa

星期三230-530 cita教

點解唔email搵左佢先
有無sci yr1係theatre聽緊揀theme個talk
有無sci yr1係theatre聽緊揀theme個talk

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞