[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(4) sem2/4加油

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
upload transcript嗰到係要俾錢去拎張transcript然後自己scan? 唔可以用score嗰張unofficial transcript?

upload transcript嗰到係要俾錢去拎張transcript然後自己scan? 唔可以用score嗰張unofficial transcript?

need official

即係基本上係唔會成功升到grade?

唔敢寫包單,建議 appeal前搵 lecturer傾下。

Yes 問咗lecturer先
好似今年定點轉咗制。只會加過晒啲分 多人appeal先會真係改過對過

已經問左,而且lecturer都解釋左點解會係咁
但始終都係想搏下

Lecturer係點答你

final exam衰左,CA ok,assignment唔差

咩科嚟
Exam衰咗真係難講啲 除非佢俾分準則好模糊 模糊到你完全唔知 咁可能仲有得拗

social sciences科 希望佢重改我考試篇essay可能加啲分
同埋因爲有唔同tutor,appeal後佢會點樣adjust

好似今年定點轉咗制。只會加過晒啲分 多人appeal先會真係改過對過

但始終都係想搏下

final exam衰左,CA ok,assignment唔差

咩科嚟
Exam衰咗真係難講啲 除非佢俾分準則好模糊 模糊到你完全唔知 咁可能仲有得拗

social sciences科 希望佢重改我考試篇essay可能加啲分
同埋因爲有唔同tutor,appeal後佢會點樣adjust

同埋我覺得係因為同另一個tutor adjust後先會爛左grade,因為聽另一個tutor個班啲人講都冇咩點爛人grade

但始終都係想搏下

咩科嚟

Yr2? 我都係social science嘅 講出嚟咩科可能幫到你呢 始終我都讀過
Appeal好似係俾external睇的

但始終都係想搏下

咩科嚟

Yr2? 我都係social science嘅 講出嚟咩科可能幫到你呢 始終我都讀過
Appeal好似係俾external睇的

usphk b-左

但始終都係想搏下

咩科嚟

同埋我覺得係因為同另一個tutor adjust後先會爛左grade,因為聽另一個tutor個班啲人講都冇咩點爛人grade

Ssp

睇天書啦巴打

之前聽過下天書但唔記得係乜
利申on99乜撚都唔識

唔緊要
你係咪kec?係既話可以搭電梯上十樓,之後轉一次右去入第二間房。之後入去counter問佢借天書,有得揀成績紀錄/面試紀錄。一次試一本,無得影/帶走,只可以手抄。另外1-5既430-530(not sure)有個問問題時間 亦都可以book,呢個詳細就要問返counter
唔係kec就要問其他巴絲喇

我cwb
不過都唔該你

CWB上17樓問counter借
不過好似連手抄都唔俾
利申琴日同佢講借天書俾兩條友串我

點串你

兩條友話呢到冇天書嫁喎
database book就有一本
之後同我唔俾拎電話果d語氣完全當我係入嚟偷野
本身已經夠哂躁仲要俾你咁樣搞一搞

屌佢地兩個我都試過俾佢地串!
想問sem 1讀完GE III係咪可以apply持續進修基金
想問sem 1讀完GE III係咪可以apply持續進修基金

同問 sem1無報
有人上eapp alex堂係咁釣魚
落堂比佢屌加當abs
點樣可以check到gpa

need official

有啲U可以unofficial
之前HKU追我交問左可以unofficial
其他未追所以未check
讀HKUSPACE CC
報POLY NON JUPAS
佢得HKUSPACE同HKUSPACE HPCC揀
應該點做?
想問下文學導論係咪得葉勇一個教
有冇上緊ismw嘅同學仔?
有人上eapp alex堂係咁釣魚
落堂比佢屌加當abs

Alex
應該點做?

自己打
有乜慘得過搵唔到grp mates
SUBMIT左cityu
之後我發現自己揀錯左讀緊果間asso既名
(HKUSPACE HPSHCC) 但係我係讀緊HKUSPACE CC
可以點做?
應該點做?

自己打

好似簡左hkuspace一早交哂錢 點算
SUBMIT左cityu
之後我發現自己揀錯左讀緊果間asso既名
(HKUSPACE HPSHCC) 但係我係讀緊HKUSPACE CC
可以點做?

gg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞