[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(4) sem2/4加油

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

你班asshole仔智商果然夠曬低
連我喺嗰個po度係恥笑緊保險狗定做緊保險狗都未識分
真係抵你哋做asshole仔

你咁答我咪咁睇囉,撚知你係咪假膠?
你入去話成班垃圾得third hon我就信你啦

你都明明見到我喺幅圖入先打保險狗再加删除線 然後喺財務策劃師後面補多粒膠
咁都仲會覺得我係保險狗
asshole仔果然都係弱智

大撚把人自嘲都係咁樣喎
仲要果個post完全冇人睇得出
唔知係我問題定係你問題啦
不過睇你個款都係果啲19-20分負祿入u果啲
除咗果啲人我真係未見過其他大學生會串asso仔

佢而家唔敢係non ju個post到出聲
因為俾人屌到仆街
所以而家要去翻每間cc各自嘅post攞優越感
咪俾佢吠下

無計 嗰個po賊勢浩大 單靠我一個咁有正氣嘅人真係好難一次過對付幾百個asshole仔

情況就如曹星如都唔敢夜晚走去蝻地頭屌班蝻一樣

Show Blocked User - 守門員曹永廉
慢慢討伐啦
咪理條19分釣魚撚啦

BTW CWB EAPP I Janella係咪伏黎
已經LT6佢連LT5都未講完
人地已經準備緊assignment

係咪果個阿婆?

阿嬸啦 未到阿婆嘅
話對功課答案溫concept對到冇時間講書
由佢啦 佢覺得咁會開心啲嘛

係大學無朋友 日日自己一個摺埋
咪上黎恥笑人地令自己開心d

係大學無朋友 日日自己一個摺埋
咪上黎恥笑人地令自己開心d

Block左乾淨哂
冇入一晚推左兩頁 原來有條on9幫手推po
放完gdp啲人又潛哂水
召喚元氣壽包
召喚元氣壽包

hi 咩事
召喚元氣壽包

hi 咩事

求imsw同組
我係之前坐巨乳巴隔離果位
召喚元氣壽包

hi 咩事

求imsw同組
我係之前坐巨乳巴隔離果位

我imsw已經分左組
仲要岩岩好滿曬人
sorry巴打
其實hkcst不如俾一堆電影名我哋返屋企睇啦
今日我收到hku space 個social science 個interview offer
我想問洗唔洗著西裝?
今日我收到hku space 個social science 個interview offer
我想問洗唔洗著西裝?

你踢拖去都收硬你
我想問洗唔洗著西裝?

你踢拖去都收硬你

呢個真
Ic揮手
我想問洗唔洗著西裝?

你踢拖去都收硬你

呢個真

Asso interview不必太認真
我想問洗唔洗著西裝?

你踢拖去都收硬你

呢個真

我放榜個日先walk in等左陣唔洗interview都入到啦
學店有錢就收
我想問洗唔洗著西裝?

你踢拖去都收硬你

呢個真

我放榜個日先walk in等左陣唔洗interview都入到啦

佢派個封conditional offer既信 我放榜後過左期apply佢都俾
我想問洗唔洗著西裝?

你踢拖去都收硬你

呢個真

佢派個封conditional offer既信 我放榜後過左期apply佢都俾

我嗰年walk-in in都唔洗in 等佢出offer信就走得 肯俾錢就收㗎啦
學店有錢點會唔賺
年年賺幾億唔是無原因的
有無人上過oliver嘅self writing 知唔知啲貼紙點計participation mark 毒撚唔敢舉手出聲
我想問洗唔洗著西裝?

你踢拖去都收硬你

呢個真

我嗰年walk-in in都唔洗in 等佢出offer信就走得 肯俾錢就收㗎啦

agger
asshole專收辣殺
就算對住面試官講埋粗口都入到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞