[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(4) sem2/4加油

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
想問下個hku校長推薦計劃有冇用?收到email select左

冇收到email係咪即係收左皮
凍…瞓晏咗 唔返算

12點5出門口,岩岩好趕得切
想問下個hku校長推薦計劃有冇用?收到email select左

我都收到email 不過內容剩係話26號截 詳情睇poster 又無叫到出口我apply 以為個個都收到添

你地gpa幾多?
點解我冇
Gpa唔差

你地gpa幾多?
點解我冇
Gpa唔差

3.9

你地gpa幾多?
點解我冇
Gpa唔差

3.9

我都收到呀!巴打你報HKU咩科呀?

你地gpa幾多?
點解我冇
Gpa唔差

我4
凍…瞓晏咗 唔返算

12點5出門口,岩岩好趕得切

我12點出門口 除非唔食嘢 如果唔係實遲
遲到本身無乜嘢 但個miss好煩 索性唔返

你地gpa幾多?
點解我冇
Gpa唔差

我4

有冇巴打知封野大唔大封
怕interview表現麻麻
有冇巴打可以借張學生證比我借天書
萬分感謝
pm me
chem yr2 如果無m1m2底係咪係出事

有m1 得CHEM2241 有優勢
其餘都無優勢,唔洗擔心

淨係計2241 識同唔識m1會唔會差好遠

唔識m1 就上堂學
感覺似唔識phy去學excited state個類既野咁,唔識就即刻學
利申 讀緊CHEM2241食哂屎 同埋今朝約人早餐準備遲大到

中學無讀phy表示igc炒左

唔會掛我都冇讀phy

你地gpa幾多?
點解我冇
Gpa唔差

我4

apply係咪要打篇文 聽日仲要做lab唔得閒打
萬分感謝
pm me

推。。。 kec 有冇巴打可以借張學生證黎
萬分感謝
pm me

sdcs d staff唔對樣架咩

你地gpa幾多?
點解我冇
Gpa唔差

我4

apply係咪要打篇文 聽日仲要做lab唔得閒打

吓要打架咩
點解我係my future apply個陣見唔到
萬分感謝
pm me

我今日諗住去睇,不過係iec
萬分感謝
pm me

sdcs d staff唔對樣架咩

一係巴打幫手借?
chem yr2 如果無m1m2底係咪係出事

有m1 得CHEM2241 有優勢
其餘都無優勢,唔洗擔心

淨係計2241 識同唔識m1會唔會差好遠

唔識m1 就上堂學
感覺似唔識phy去學excited state個類既野咁,唔識就即刻學
利申 讀緊CHEM2241食哂屎 同埋今朝約人早餐準備遲大到

中學無讀phy表示igc炒左

唔會掛我都冇讀phy

我本身廢
啱啱上MBB Kenneth堂
坐最後個排個6 7個人嘈撚住哂 勁撚嘈
點撚樣上堂呀
要玩要叫出去啦仆街
點撚樣上堂呀
要玩要叫出去啦仆街

咪係
放完break返到黎開始講書都仲係到傾
IIC 上左幾堂都頂唔順係咁釣魚
想問最後個篇千字文難唔難靚grade

你係咪ken&kelly份千字文

係呀巴打

你有冇TG?我send d main point俾你,跟住黎寫至少b

多謝巴打
tg: sosad18
btw 書真係唔重要? 我見好多人都唔買

sent,書0用處,除非aima+a都唔洗用書

仲有邊個要?

仲有我[
Tg: kateehui

你係咪ken&kelly份千字文

係呀巴打

你有冇TG?我send d main point俾你,跟住黎寫至少b

多謝巴打
tg: sosad18
btw 書真係唔重要? 我見好多人都唔買

sent,書0用處,除非aima+a都唔洗用書

仲有邊個要?

仲有我[
Tg: kateehui

Tg: Yin1230
點撚樣上堂呀
要玩要叫出去啦仆街

佢地出門口玩一樣咁嘈
點撚樣上堂呀
要玩要叫出去啦仆街

佢地出門口玩一樣咁嘈

IOC一樣有2,3條友特別嘈
點撚樣上堂呀
要玩要叫出去啦仆街

佢地出門口玩一樣咁嘈

絲打啱啱同一班?
班仆街好撚煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞