[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(4) sem2/4加油

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
真心一問cgpa要有幾多hku先會比個conditional offer?
真心一問cgpa要有幾多hku先會比個conditional offer?

咩科又唔講

咩科又唔講

係囉 mbbs?

咩科又唔講

Soc sci

咩科又唔講

Soc sci

入hku bss 就算係yr2>yr3 無3.7都唔好諗

咩科又唔講

Soc sci

入HKU CS 幾多GPA先入到?

咩科又唔講

Soc sci

幾多GPA先入到 HKU CS ?

咩科又唔講

Soc sci

10樓天書唔係有曬啲資料咩
想問下報cityu既reference letter要點交上去?
想問下報cityu既reference letter要點交上去?

Supporting document到upload? 不過我就係lecturer寫好直接幫我寄過去

咩科又唔講

Soc sci

10樓天書唔係有曬啲資料咩

呢科我就唔熟了 去睇天書啦
叫lecturer寫reference letter係咪要emal咗佢先可以喺my future到搞?
email咗一日都未覆我
叫lecturer寫reference letter係咪要emal咗佢先可以喺my future到搞?

點解唔直接搵佢

搵咗佢本人先 佢同意先可以上myfuture搞
唔一定要email 當面搵啦 仲快

多謝巴打
tg: sosad18
btw 書真係唔重要? 我見好多人都唔買

sent,書0用處,除非aima+a都唔洗用書

仲有邊個要?

Tg: tacyk
Thx 巴打

Tg: hahahaxd 感謝

Tg diuuud

冇你名

Tg: callmeplz

點解唔直接搵佢

但係同個lecturer唔熟 唔知佢認唔認得我
Sem2 gpa god
Btw ABA yr1 有冇人收到interview啦?
CGPA yr2 個比例係咪高啲?
Sem2 gpa god
Btw ABA yr1 有冇人收到interview啦?

GPA幾多?
CGPA yr2 個比例係咪高啲?

無 全部一樣
Cgpa係報xx/4.0定xx/4.3

4.0

咩科又唔講

Soc sci

如果yr1 cgpa低但sem3高分嘅會唔會有機?定yr1衰咗就咩都無?

咩科又唔講

Soc sci

如果yr1 cgpa低但sem3高分嘅會唔會有機?定yr1衰咗就咩都無?

睇3個sem總共cgpa 姐係除非你sem3好到救到cgpa 3.7 如果唔係都應該無乜可能⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞