[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(4) sem2/4加油

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
讀HKUSPACE CC
報POLY NON JUPAS
佢得HKUSPACE同HKUSPACE HPCC揀
應該點做?

自己打

好似簡左hkuspace一早交哂錢 點算

揀咗hku space有問題咩
SUBMIT左cityu
之後我發現自己揀錯左讀緊果間asso既名
(HKUSPACE HPSHCC) 但係我係讀緊HKUSPACE CC
可以點做?

SUBMIT左cityu
之後我發現自己揀錯左讀緊果間asso既名
(HKUSPACE HPSHCC) 但係我係讀緊HKUSPACE CC
可以點做?

盡快email city啦

已經問左,而且lecturer都解釋左點解會係咁
但始終都係想搏下

Lecturer係點答你

final exam衰左,CA ok,assignment唔差

咩科嚟
Exam衰咗真係難講啲 除非佢俾分準則好模糊 模糊到你完全唔知 咁可能仲有得拗

social sciences科 希望佢重改我考試篇essay可能加啲分
同埋因爲有唔同tutor,appeal後佢會點樣adjust

Yr2? 我都係social science嘅 講出嚟咩科可能幫到你呢 始終我都讀過
Appeal好似係俾external睇的

usphk b-左

條curve 應該大拉過架啦喎
B+ 但paper C+ exam 唔識做
請問HKUSPACE同HKUSPACE CC有咩分別?

唔係掛 咩科

好多爆4既都冇offer 可能in得差

Myosin巴打定d喎
hku nursing我見yr1好多成功例子

6901都好多成功例子
有人3.7 3.5都有offer

好多爆4既都冇offer 可能in得差

Myosin巴打定d喎
hku nursing我見yr1好多成功例子

6901都好多成功例子
有人3.7 3.5都有offer

中上巴打gpa幾多?
Rebecca重未sd我份reference letter
Rebecca重未sd我份reference letter

夢遺巴打 我cgpa 3.72 無記錯你高過我

btw 前日rebecca send左我個封
想問kong u 係咪一定要official transcript
見佢email話可以up住unofficial 先既
仲有想問有冇人知tclee 個schedule
成日都搵佢唔到
想問kong u 係咪一定要official transcript
見佢email話可以up住unofficial 先既

Official後補啦
拿拿林upload左unofficial先啦
夢遺巴打 我cgpa 3.72 無記錯你高過我

btw 前日rebecca send左我個封

Rebecca 未sd我個封
高小小
拜一拜gpa god
希望gpa god可以保到我cgpa >=3.5
gpa god
ielts god
offer god
hkuba
有得改
想問下讀HKUSPACE CC既學生應該揀
HKU - SPACE 定自己寫HKUSPACE COMMUNITY COLLEGE?
每日一多謝gpa god

係喎 唔記得還神
多謝GPA God
繼續拜埋sem2
多謝GPA God
繼續拜埋sem2

GPA god
多謝offer god派ust offer

係喎 唔記得還神

多謝gpa god,求gpa god保祐埋sem2

係喎 唔記得還神

sem2保佑我

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞