[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(4) sem2/4加油

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
仲未有interview
interview god
真心一問cgpa要有幾多hku先會比個conditional offer?

咩科又唔講

Soc sci

入hku bss 就算係yr2>yr3 無3.7都唔好諗

如果yr1 cgpa低但sem3高分嘅會唔會有機?定yr1衰咗就咩都無?

睇3個sem總共cgpa 姐係除非你sem3好到救到cgpa 3.7 如果唔係都應該無乜可能⋯

唔該巴打
真心一問cgpa要有幾多hku先會比個conditional offer?

咩科又唔講

Soc sci

如果yr1 cgpa低但sem3高分嘅會唔會有機?定yr1衰咗就咩都無?

睇3個sem總共cgpa 姐係除非你sem3好到救到cgpa 3.7 如果唔係都應該無乜可能⋯

唔該巴打

加油啦 博埋去
辛苦完sem1,sem2真係提唔起勁

呢句真
Sem2 gpa god
Btw ABA yr1 有冇人收到interview啦?

GPA幾多?

3.5x

呢句真

Same here sem1考得唔錯之後 成個人鬆懈咗 完全冇心溫書

咩科又唔講

Soc sci

唔該巴打

加油啦 博埋去

Sem3衝到上3.7就有機會㗎啦 唔好輕言放棄 yr1仲有時間追
各位想問北角space係咪有間圖書館?
用港大圖書証入唔入到

U may need to show ur card to officer

Soc sci

唔該巴打

加油啦 博埋去

Sem3衝到上3.7就有機會㗎啦 唔好輕言放棄 yr1仲有時間追

Sem1衰咗真係好驚(gpa幾多就唔講啦sad9)

呢句真

Same here sem1考得唔錯之後 成個人鬆懈咗 完全冇心溫書

留名
其實天書信唔信得過 我之前睇我想入果科year2 走gpa3就得 會唔會太低

邊科先?科科都唔同

呢句真

所以gpa sem1>2>3 是常識吧
其實天書信唔信得過 我之前睇我想入果科year2 走gpa3就得 會唔會太低

邊科先?科科都唔同

你下年走既都幫手更新囉
有冇巴絲放psycho書?
急要
急要

幾急?
急要

幾急?

我Tg : sosad18

邊科先?科科都唔同

Engine BSE 好似係poly 我睇到上年得2個 GPA3 走左

engine科既conditional一般都係出CGPA 3左右
但你要收到個conditional offer 就一般都唔止3
急要

巴/絲打係咪要
有冇人知food and nutrition 個lab report 點做
星期二political science 可唔可以揾人擊殺咗第1排條on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞