[日劇][2019春番] 輪到你了 (あなたの番です)

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
雖然懷疑402室吊出黎係最合理
因為唔會比502見到 吊到落去302無人知係由天台吊定502/402吊出黎
但係晚上拉埋窗簾好正常 有人天台吊落黎都唔奇 起碼我唔會係自己單位出面吊....咁明顯

天花班點唔知係唔係本身間公寓出過事 第一集開會好似有傾過樓價 話呢度平左好多

同埋真係發覺比人裝cam ,佢同翔太係屋企外既地方咪可以講
除非要玩反間 明知你偷窺 放流料比你到時將你軍

不過早苗下集黑化 真係有野都唔出奇
起碼佢報紙條已經好可疑 寫同抽既都無確實既人名
我今日睇多左一次
有少少認同久住專登搞過部𨋢既講法
未必係久住收返洗衣機個頭
但可能係幫兇 拖延時間等同謀做野

醫生衝左岀去行樓梯之後撞到尾野
尾野無啦啦懶開玩笑咁問醫生係咪見到Dr. 山際個頭
我覺得呢度好有鬼
好地地係樓梯撞到點會咁問人?
但係久住興趣係整𨋢
可能咁橋佢整緊
從人設方面我覺得佢係幫兇既機會好低

尾野就真係好鬼啦
其實醫生都無確定個頭係唔係山際
佢一衝去樓梯撞到佐野豪 一落樓梯就見到幹葉
但係醫生口快快認左 幹葉好似好錯愕咁

另外討論管理人張紙張咪開會既 佢地開會期間有人爆左入管理處
到最近新管理人發現萬用key一直無左
有無可能係個時比開會以外既人偷左 因為剛好第二單案就係山際死 入屋放頭

可疑既人:
13個有參加而無開會既人-北川 (佢返工時間 可疑低)
早苗老公 (好可疑但編劇會唔會咁明顯)
西村淳 (有入過去管理處既前科 鐘意玩鎖匙)
其他無參加交換殺人既人

而且有左萬用key 入赤池殺人其實都好易

sorry too long
但佐野同西村又冇參加遊戲
佐野係上樓撞到醫生姐 佢個角色有咩用仲未知 一直保持神秘

西村成日好似偷聽觀察咁 比起木下佢仲可疑
而且翔太察覺到佢還鎖匙去管理處時 西村就已經由管理處出左黎 個個時間係發現管理人前

而且佢同木下,祐樹知道交換殺人後 佢唔係好驚訝

無參加遊戲既都可以有可疑
eg.)醫生醫院電腦被hack -> 祐樹係it人
祐樹進出赤池家係好容易

當然好大機會只係多疑
係隔離日戲post見到

又啲人陰謀論話日テレlogo遮住果個
同田中圭件衫一樣
可能係佢孖生/二重人格
睇真啲漏咗中尾暢樹
我覺得係logo 遮住佢

但做乜要咁對佢呀日本台
睇完第一集,個管理員死咗,之後唔記得睇埋落去,要追返先
依套好睇
收視唔高雖然

值得你追
下爬唔似喎
隻龜下爬方啲
故我覺得係中尾

但唔知點解要遮咗佢
因為木下比女主睇 但女主無同其他人講
所以寫左名同抽中既名會有人講大話 特別d無真人名既紙條
你哋睇𠵱套劇前知唔知邊個原田知世
10幾歲時好紅
久佳讓個sp 集好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞