[日劇][2019春番] 輪到你了 (あなたの番です)

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
把聲肯定係禾七
點解會聽的出?
聽咗七八年
如果唔係就笑死
有無聽過d人還原變聲前?

沙和用尾野語氣黎恐嚇人都幾恐怖下
特別篇提到赤池家門鐘記錄有可能比人刪除過資料,咁啱it男又好似成日去探佢地一家
可能it男覺得赤池美里對個婆婆差,又覺得佢老公冇好好照顧婆婆,所以殺佢兩公婆?
新人留名
呢套真係好好睇,睇哂正劇番外特別篇,好期待反擊篇。
男主女主愛情線鋪左足足九集,原來最後係咁樣操作,哂恩愛原來係有原因。特別篇先再來回顧相識相遇經過,真係喊到收唔到聲
可以做到每集最後有爆點,而且係原創推理劇本,只能夠等套劇做完先知道哂D伏線點收(真係希望兇手動機唔係求求其其)。
依家每個星期好期待睇下一集。不過一星期先出一集,真係好痛苦
正路咁諗就只係一般男女之間嘅口不對心
唔正路咁諗就可以係兇手迫到菜奈一五一十講晒出嚟之後再作文
it男一直都覺得佢同赤池家有關...
nana送衫佢都係度(可以探婆婆隨時進出?)
婆婆搬佢都係度(收返有關自己既物證都得)

而且入侵電腦 用佢設計既公寓保安app監視佢地等等
番外篇配樂同部份畫面好有90年代愛情日劇feel
唔記得第幾集,想睇吓菜奈ちゃん有冇講大話
印象中好似係話唔交換日記,唔係唔寫日記
真係nana寫咪可能真係31次告白囉
假設翔太多重人格 d人格有無限可能性 超人記憶力唔出奇

不過用好老套既推理方法...對住nana呢種無咩威脅既女性要用毒殺 好大機會係女性兇手(當然....可以係兇手用逆向思維
黑島第一集出現嗰個拖住個男人
之後有冇再出現過?
同埋菜奈丟垃圾嗰時見到隻熊仔公仔爛晒爆晒綿花
嘩屌.....好心寒
咁可能一直都係菜奈探病 最後先......
二來係咪可以推翻埋雙重人格論
咁唔一定....要再心寒

翔太第二人格迫菜奈簡一係殺佢 一係翔太第二人格用翔太身體自殺
菜奈講愛翔太 係同本來個人格講
你重睇一次SP就會見到菜奈係度片度係咁望去佢既左邊
如果真係係醫院度拍既話佢既左邊就係訓咗係度既翔太
9up姐 要再心寒嘛
晚上醫院比人留咁晏咩翔太察覺到其實可以check醫院cctv(雖然佢套野好似度度都無咁)
CCTV又係
個差佬屈鳩翔太話佢漏夜番屋企毒殺菜奈
心諗一CHECK周圍D CAM就知佢有無出過去啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞