[日劇][2019春番] 輪到你了 (あなたの番です)

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
都有咁既機會
佢特別篇個電話 同 屋企既籠 將佢係從事非法工作既機會提升左好多 如走私動物/販賣瀕臨絕種動物呢d高風險高回報既野

赤池事件 佢撞到新管理員又刻意收埋手既傷 想人聯想係佢做 但可能只係比動物咬傷

唯一係怕好似有人指出 醫生同大陸妹等lift既時候 由5樓落黎 出黎既係黑島 所以有人話佢2個有關

但我認為5樓落係劇情需要 比時間醫生同大陸妹對待同比佢男友打.....話唔定lift係最高層standby/高管理員剛剛上去 再遇豪仔

9up得太多 sor
睇完s2 ep2了
too many bullshit 慎入
你講5樓果度,部𨋢喺5樓開始落,停左喺2樓,2樓再落,出黎得黑島一人。即係有人喺5樓落左去2樓冇出到黎。果陣502應該冇人。。。可疑嘅得返佐野豪。202室嘅電費咁貴,但係豪就成日將箱冰運上5樓,真係好奇怪。黑島又唔係好介意俾人入202,咁好可能佢俾豪偷佢電。黑島。。無論佢係咪雙胞胎,佢身邊有人死左哩點係肯定,咁黑島照計幫豪交緊電費,豪亦好可能有份幫返黑島收屍(順便賣多幾舊器官),田宮監察到嘅片段應該同黑島/豪搬野有關。田宮喺最新哩集提過自己唔可坦白,估計佢抽中左黑島寫嘅人,更奇怪嘅係黑島有提過自己發現田宮監視,而田宮亦發現左黑島嘅秘密。。。田宮見到黑島除左之外仲同佢有傾計,提埋佢邊個可疑。。。咁反映左真實嘅黑島有黑歷史但係本身並唔黑暗。究竟黑島有乜野秘密?真係
佐野唔搭lift 可能新管理人咁岩搭上5樓入502呢
202電費貴真係唔知咩事 正常交錢會察覺

賣器官應該唔會好似nana質問完 佢倒左出黎 販賣器官應該唔會咁唔衛生
同埋籠子解釋唔到 除非係禁固活人
電費貴係咪因為cctv長期偷睇人地屋企
可能黑島係間房收埋咗D野
個護士好正
今集
係既話都幾大膽 成日放人入屋
btw
我覺得過電俾501機會最大,成棟公寓明顯用電量高嘅得佐野豪;黑島好似冇擔心過有人睇佢202室,如果佢自己真係用緊咁多電,佢會唔驚男主發現?
真係好想知到底知正義撚d cam錄到d咩
尾野真係好奇怪 不過佢襯衫好靚
但係假設係做唔見得光既野 我係沙和我唔會將有可能成為證據既電費單隨便掉
不如話黑島喺屋企掘bitcoin算啦
另一方面睇 佢好好戲
佢嗰集房門之內真係做得好精彩
真 佢對翔太咁即刻合理哂

同埋s1佢送比翔太既野都好似暗示殺人方法 唔知巧恰定點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞